Over mij

IMG_3930_verkleind

Hallo!

Ik ben Kim en ben 23 jaar oud. Ik woon in België (Vlaams-Brabant) en studeerde Psychologie aan de Vrije Universiteit van Brussel. Momenteel werk ik vier dagen per week als wetenschappelijk medewerker aan de VUB. Op woensdag werk ik als zelfstandig psychologe in mijn eigen praktijkje. In mijn vrije tijd blog ik graag, maar ga ik ook graag shoppen, uit eten of lekker ontspannen in de wellness samen met mijn vriend of mijn vriendinnen. Mijn vriend en ik zijn samen sinds december 2010, ondertussen dus al vijf jaar!

Hieronder beantwoord ik kort nog enkele vraagjes zodat jullie me al een beetje beter kunnen leren kennen:

1. Heb je broers of zussen?

Ik heb één halfbroertje van 8 jaar. Hij is de zoon van mijn mama en mijn stiefpapa, maar ik woon altijd bij hen dus ik beschouw hem ook als mijn echte broer. Hij kan heel schattig en grappig zijn, maar soms ook heel vermoeiend

daan en ik

2. Wat is je favoriete drankje?

Thuis drink ik meestal water, maar op restaurant of café drink ik graag eens een Looza appel-kers. Zo lekker!

3. Wat is je favoriete boek?

Ik vond de Vijftig Tinten trilogie echt heel leuk om te lezen, vooral het psychologische liefdesverhaal dan! Ook ‘Dagen zonder Abby’ vond ik een heel mooi boek, over een koppel dat hun dochtertje verliest. En ‘Kortsluiting in mijn hoofd’ van Brenda Froyen vond ik ook een ontzettend mooie biografie over een vrouw die een kraambedpsychose kreeg.

4. Heb je huisdieren?

Ik heb zelf geen huisdieren, maar mijn papa en zijn vriendin hebben wel drie hele grote maar hele lieve honden (Leonbergers): Dorus, Dizzy & Dazzle!

dorus dizzy kim katrien bewerkt

Onderaan ligt Dorus, mijn beste vriend! Ik heb Dizzy vast, onze lieve meid. Kapoen Dazzle hadden ze toen nog niet.

5. Wat is je lievelingskleur?

Rood! Was je dat al opgevallen?

6. Wat is je lievelingsparfum?

Mijn lievelingsgeuren zijn ‘J’adore’ van Dior, ‘Lady Milion’ van Paco Rabanne en ‘Daisy’ van Marc Jacobs. Maar ‘J’adore’ blijft toch mijn absolute favoriet!

rp_Image00016-1024x682.jpg

7. Wat is je favoriete winkel?

Primark! Daar kan ik altijd minstens een zak vol scoren voor hele leuke prijsjes!

8. Wat is je favoriete film? 

Goh… Ik hou vooral van romantische drama’s zoals ‘Love and other drugs’ en psychologische thrillers zoals ‘Side Effects’. En de Vlaamse thriller ‘De behandeling’ vond ik ook een hele goeie!

9. Wat zijn je favoriete series?

Ik hou van series! One Tree Hill, Gossip Girl, Pretty Little Liars, Sex and the City, Desperate Housewives, Brothers & Sisters,…

10. Wat is je favoriete feestdag?

Kerstmis vind ik altijd heel gezellig! Ik hou van de gezellige sfeer door de kerstversiering en van cadeautjes krijgen!

67944_10200186805698343_1151315639_n

11. Wat is je lievelingseten?

Hmmm…  Ik ben dol op pasta: spaghetti bolognaise, macaroni met kaas en hesp, lasagne, spaghetti carbonara, mijn heerlijke pasta met tomatenroomsaus en spekjes,… Dat zou ik elke dag wel kunnen eten! En frietjes van de frituur met een viandel, stoofvleessaus en mayonaise, ook overheerlijk!

12. Wat is je favoriete blog?

Vast en zeker Kellycaresse.nl! Kelly is zo’n leuke, spontane meid die ondanks haar succes heel erg met haar voetjes op de grond blijft, lekker zichzelf blijft én het contact met haar lezeressen goed onderhoudt. Dat vind ik zelf ook heel belangrijk! Bovendien schrijft zij over heel uiteenlopende onderwerpen en altijd met een persoonlijke toets, en daar hou ik ontzettend van. Verder zijn er nog een heleboel blogs die ik graag volg, bekijk maar even mijn lijst op Bloglovin’

Laat hieronder gerust iets over jezelf achter, zo kan ik mijn lezers ook wat beter leren kennen!

 

PS: Wil je meer over mijn blog te weten komen? Lees dan even dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge