Get ready with me: New Years Eve

Beauty, Fashion, Video's

get ready with me NYE

Vanavond sluiten we 2014 af en dat moeten we natuurlijk al feestend doen, met een mooie outfit, een mooi kapsel en een mooie make-up look. In deze video laat ik jullie zien hoe ik me klaarmaak voor Oudejaarsavond. Veel kijkplezier!

Wil je meer weten over mijn outfit? Bekijk dan snel nog even dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 reacties op “Get ready with me: New Years Eve

 1. Leuk om te zien! Ik vind je technieken niet verkeerd hoor. Ik zou alleen eerst oogschaduw aanbrengen en nadien mascara, omdat de mascara misschien kan uitlopen Ik moet ook altijd lippenbalsem smeren vooraleer ik lippenstift aanbreng, anders worden mijn lippen heel droog. Je haar ziet er heel mooi uit!
  Lees het vorige artikel van Vanessa: Een kijkje in mijn levenMy Profile

  1. Dankjewel! haha ja doe ik normaal ook, maar was het even vergeten haha hoewel ik het zo eigenlijk misschien wel beter vind, want ik smos altijd met mascara en dan moet ik dat er altijd weer af halen en dan neem ik een deel van de oogschaduw mee weg…

 2. Leuke video Kim! Dat is helemaal niet erg dat je de juiste technieken niet weet, ik weet die ook niet haha! En je ziet, zelfs zonder de ‘juiste’ technieken heb je een hele mooie make uplook gemaakt! Staat je mooi! Het kapsel is ook mooi, ik probeerde al verschillende keren zo een vlecht te maken, maar bij mezelf lukt dat dus nooit haha.
  Ik wens je een fijn oudejaar toe en een spetterend 2015!
  Lees het vorige artikel van Pauline: de leukste momenten van 2014My Profile

  1. Ooh wat een lieve reactie weer, dankjewel Pauline! haha inderdaad, het is wel gelukt zonder al dat moeilijk gedoe met mijn haar moet ik ook nog wat oefenen, haha! Voor jou ook veel plezier vanavond en een heel mooi 2015!