Mijn ervaringen met Sensationail gellak

Beauty, Nails, Reviews

mijn ervaringen met sensationail

Jeeej, weer een nieuwe video! Ik ben helemaal into video’s maken de laatste tijd haha! Vandaag vertel ik jullie over mijn ervaringen met Sensationail. Benieuwd of de gelnagellak makkelijk aan te brengen is, lang houdt en makkelijk te verwijderen is? Wil je weten of je nagels er van beschadigd raken en of de lak houdt met een strip off base coat eronder? Kijk dan snel deze video!

 

Gebruik jij soms Sensationail of andere gellak, of verkies je gewone nagellak?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 reacties op “Mijn ervaringen met Sensationail gellak

 1. Hallo daar,

  Ik heb alvast een tal van tips wat nagels betreft. Ik was ook op zoek naar een betaalbare en standvastige oplossing. Ik heb zelf gekozen voor GELnagels. Voorheen liet ik mijn nagels doen, maar minstens 40 euro voor een set vond ik teveel van het goede. Dus ik ben dan op zoek gegaan naar gels. Deze heb ik online ook gevonden …nded.nl..
  Ik raad je alvast aan om dat ook te doen. Ik heb je video gezien. Ik had verwacht een ervaring in de praktijk te zien maar het was dus in spraak. Evengoed lijkt het mij een heel gedoe zoals je het beschreef. Dat is nu net wat we niet willen als vrouw.
  Eender welke nagel zal hinder ondervinden van de gels, nagellak of andere zaken. Als je gelnagels op een goed manier aanbrengt en op een voorzichtige manier er weer afvijlt heb je weinig problemen.
  Ik doe dit nu al maanden en ben heel tevreden.
  Ik doe soms ook vriendinnen en familie hun nagels en de loslaathel is ook voorbij.
  De kunst ligt in een goede primer en de lagen op een juiste manier aanbrengen. De kleuren en dergelijke daar kan je in het oneindige mee experimenteren.
  De eerste investering maak je zo duur als je wil. Een startset is gemiddeld 34 euro met een lamp en enkele materialen bij. Dus dan heb je al verzorgde nagels. De gels zijn gemiddeld 1,50 tot een max ongeveer van 10 euro per potje. Ik verkies de potjes tss 1,50 en 3,50 want er zit 5 ml in en daar doe je wel even mee. zowel kleuren als transparant.

  De gellak ervaringen daar begin ik zelfs niet mee. uiteindelijk is de basis hetzelfde. Het blijft een gel die uithard. Zonder speciale remover is het dus een geknoei

  groetjes

 2. Ik heb gelnagellak van Pink gellac en heel tevreden van. Is ook wel vrij dure en enkel te koop op internet. Ik krab die altijd van mijn nagels. Gaat vrij goed (ja, is niet goed voor de nagels…) en heb dus nog nooit moeten prutsen met removers enzo. Heb wel 1 keer dat laten doen in een salon en dat was een drama…. Mijn beste vriendin heeft bij Di een keer een remover gekocht voor gellak en ze zegt dat het fantastisch werkt….
  Lees het vorige artikel van Bibiane: Reminder: Doe jij al mee met mijn winactie?My Profile