Opgemaakte beauty- en verzorgingsproducten #3: hot or not

Beauty, Opgemaakt

opgemaakte producten_hot or not

Vandaag heb ik weer eens een ‘opgemaakt’ video waarin ik jullie de beauty- en verzorgingsproducten die ik de laatste maanden opgemaakt heb laat zien en vertel of ze hot or not waren! Er zitten veel favorieten in deze keer! Veel kijkplezier!

PS: Ook hier had ik de camera weer op autofocus staan (ik dacht dat het bij een ‘stilzittende’ video niet erg was), hopelijk word je niet al te zeeziek van de video Volgende keer weet ik dus dat ik de autofocus niet meer moet gebruiken!

 

Heb je trouwens iets opgemerkt aan het begin van de video?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Opgemaakte beauty- en verzorgingsproducten #3: hot or not

  1. Leuk om te zien! Fijn dat je ook aangeeft of de producten je goed of niet goed bevallen zijn ik gebruik ook het liefst een roldeo, geeft me een fris gevoel!

    1. Haha gelukkig maar! Het was van februari geleden dat ik een opgemaakt video gemaakt had dus ik vind het eigenlijk heel goed meevallen voor 5 maanden

  2. De intro vind ik super leuk gedaan!! Ik vind dat een deo roller ook frisser is en je langer fris houdt dan een spuitbus, maar ik weet nog in het middelbaar dat iedereen dat vies vond :p Dus dan ben ik een tijdje daarmee gestopt, maar nu gebruik ik die van Sanex. Heel erg tevreden over (en ik hou heel erg van lange video’s, dus ik zou niet klagen!)
    Lees het vorige artikel van Bibiane: Mannen en hemden kopenMy Profile

    1. Dankjewel Bibiane! Haha ja inderdaad ik weet ook nog dat iedereen dat vies vond en dat het echt not done was om een roller te gebruiken Maar na het douchen is daar toch helemaal niets vies aan Leuk dat je van lange video’s houdt want ik praat altijd veel te veel haha! Elke keer denk ik ‘nu moet ik minder nutteloze dingen vertellen en gewoon to the point blijven’, maar het lukt me nog steeds niet! :-p