Review: French Manicure kunstnagels van Kruidvat + Broadway artificial nail remover

Beauty, Nails, Reviews, Video's

verpakkingDSC_0495   Image00001

Een tijdje geleden liet ik jullie in een video zien hoe ik de French Manicure nagels van Kruidvat aangebracht heb. Vandaag wil ik graag met jullie delen wat ik ervan vond en hoe ik ze eraf gehaald heb.

Om te beginnen moet ik zeggen dat ik al bij al wel tevreden was met de nagels. Ze waren mooi en bleven redelijk goed zitten. Wel zag je de lijm er soms redelijk fel door, wat niet zo mooi was. Ik heb de nagels ongeveer twee weken op gehad, maar ben er ondertussen wel een paar keer één verloren. Af en toe viel er plots eentje af. Eén keer scheurde er één af doordat ik ergens aan bleef haken en dat deed wel nogal pijn, zelfs nadien had ik nog pijn aan mijn nagel. Niet zo handig als je ergens bent en je verliest plots een nagel en moet dan de rest van de dag met negen valse nagels en één gewone (vol lijm) rondlopen. Ik neem meestal het tubetje lijm mee in mijn handtas zodat ik de nagel er opnieuw op kon lijmen als ik er één verloor.

Ook was ik heel erg benieuwd naar hoe het zou zijn om de nagels er weer af te halen. Op de verpakking van de nagels dat ik daarvoor een speciale remover van Kruidvat moest gebruiken, maar ik ben bij twee verschillende Kruidvaten (zeg je dat zo?) gaan kijken en ze hadden deze nergens… Uiteindelijk heb ik dan de duurdere variant van het merk Broadway gekocht. Ik geloof dat deze €7,99 kostte, niet weinig dus. Ik heb geprobeerd een filmpje te maken van hoe ik de nagels eraf haalde, maar helaas is het filmpje wat mislukt doordat ik niet recht onder de lens zat met mijn handen… Toch wil ik jullie graag een stukje tonen zodat jullie een idee krijgen van hoe het werkt! Mijn excuses voor de slechte beelden dus…

Het komt er dus op neer dat ik het niet echt het geld waard vond om het potje van Broadway te kopen. Ik had verwacht dat de vloeistof in het potje de lijm zou losmaken waardoor de nagels er zouden afvallen en de lijm van mijn nagels verwijderd zou worden, maar eigenlijk lost de vloeistof de valse nagels zelfs heel langzaam op en worden de lijmresten weinig of niet verwijderd. Ik zou de nagels er dus gewoon met de hand aftrekken, gaat sneller en kost minder! Als je veel geduld hebt is deze remover misschien wel handig, maar jammer genoeg heb ik dat niet…

Hieronder laat ik jullie nog even zien hoe mijn nagels er nadien uitzagen. Met nog heel wat lijmresten dus! Er een kleurtje nagellak over zetten dan maar!

Image00002 Image00003 Image00004Wil je graag op de hoogte blijven van mijn laatste artikels en filmpjes? Volg me dan op Bloglovin’!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 reacties op “Review: French Manicure kunstnagels van Kruidvat + Broadway artificial nail remover

    1. Ik vond ze best mooi maar ze zijn heel lastig te verwijderen en dat vind ik heel vervelend. Misschien lukt het wel goed met de remover als je wat meer geduld hebt dan ik Die nagels waar al een sticker op zit ken ik niet denk ik, wat bedoel je daarmee? Klinkt handig! Ik zag net dat je me beginnen volgen bent, super, dankjewel! Ik ga meteen ook even een kijkje nemen op jouw blog!