Review: make-up van de Action

Beauty, Reviews

collage make-up action

Onlangs liet ik jullie in mijn Action-shoplog zien dat ik enkele beautyproducten kocht om uit te testen. Zoals beloofd laat ik jullie in dit artikel weten wat ik er van vond. Ik ben alles behalve een beauty-experte, maar zo horen jullie de mening van een ‘dummy’ op beautyvlak ook eens

Image00001

Ik zal beginnen met de twee poeders die ik kocht: een bronzer en een blush. De bronzer is eigenlijk een foundation in poedervorm, met aloë vera en vitamine E. Er zit ook een sponsje bij om het poeder aan te brengen. Over de bronzer ben ik eigenlijk niet tevreden. Dat komt waarschijnlijk omdat de kleur te licht is, waardoor je het effect bijna niet ziet op mijn gezicht. Dat had ik in de winkel al wel kunnen bedenken, maar goed, voor die €0,98 heb ik er eigenlijk niet zo over nagedacht. Deze zal ik dus niet opnieuw kopen. De ‘rosewood’ blush, daarentegen, bevalt met wel erg goed. Ik heb nog nooit eerder een blush gekocht, dus veel vergelijkingsmateriaal heb ik natuurlijk niet. Ik vind deze blush een mooie roze kleur hebben en deze is wel duidelijk zichtbaar op mijn gezicht. Ik krijg er een mooie blos van. Hier ben ik heel erg blij mee voor slechts €0,99.

Image00003

Over de mascara en de CC cream van Max & More ben ik dan weer minder tevreden. Ik had gehoopt dat de mascara de NYC Big Bold mascara zou evenaren, maar dat is helaas niet het geval. De mascara ruikt om te beginnen erg naar verf, wat al niet zo gezond lijkt. Bovendien klontert hij ook nogal. Het is een waterproof mascara en hij is heel plakkerig, waardoor hij er ook moeilijk af te krijgen is. Volgende keer ga ik toch maar weer voor de NYC mascara die slechts enkele euro’s duurder is, maar hij was toch het proberen waard voor slechts €0,89.

De CC cream vind ik op zich wel meevallen. De kleur past mooi bij mijn huid en de textuur voelt prettig aan op mijn gezicht. Alleen vind ik dat hij iets te weinig dekkend is. Maar het is natuurlijk een CC cream en geen foundation. Al ken ik het verschil eigenlijk niet helemaal, haha! (Ik zocht het even op. CC staat voor color correcting. Een CC cream zou dus vooral je huidskleur corrigeren, maar inderdaad minder dekkend zijn dan een BB cream of foundation. Volgende keer dan misschien eens kijken of ze bij Action ook een BB cream of foundation hiervan hebben.) Maar goed, deze ga ik toch regelmatig blijven gebruiken denk ik. Ik gebruik sowieso niet zo vaak foundation en kan het niet goed hebben als je de foundation te veel ziet, dus bij deze is dat zeker niet het geval. Verder denk ik dat deze crème vooral in de zomer heel fijn is, omdat je dan toch al mooi bruin bent en veel zweet dus dan is zo’n dun laagje CC cream wel fijn denk ik. Deze kostte €1,39.

Image00004

En tenslotte de Max & More Hydrating Lipbalm. Ik heb winter en zomer altijd enorm droge lippen. De Labello classic is dan de enige lippenbalsem die de pijn echt goed kan verzachten en mijn lippen niet nog droger doet aanvoelen na enkele minuten. Ik heb echt een Labelloverslaving. Maar omdat Labello toch duur is in vergelijking met andere lippenbalsems, vond ik deze toch het proberen waard voor slechts €0,79. Aangezien deze erg lijken op de echte Labello’s, hoopte ik dat ze ook even goed zouden zijn. Jammer maar helaas. Als je niet zo kieskeurig bent als ik, zal je het zeker en vast een goede lippenbalsem vinden, maar ik ben daar echt heel moeilijk in. Ik heb nog geen enkele lippensbalsem gevonden die Labello kan evenaren, en vrees dat het ook nooit zal gebeuren.

 Heb jij wel eens make-up van de Action gekocht? Wat vond jij ervan?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Review: make-up van de Action

  1. Leuk artikel! Voor mij werken de lippenbalsems van de Action wel goed. Ze zijn idd niet zo goed als Labello en bij pijnlijke lippen ben je ook beter met het duurdere merk.
    Lees het vorige artikel van Vanessa: Spam je blog!My Profile

  2. Wat een leuke review. Ik had laatst nagellak bij action gekocht, maar daar was ik ook niet echt over te spreken: erg jammer :-(. Heb je trouwens weleens rosebud geprobeerd? Ik zweer daar echt bij! Wat ook wel een hele goede is (wel een stuk duurder hoor -15,00-, maar je doet er ontzettend lang mee en het werkt echt ongelooflijk goed: en serieus ik heb droge lippen voor het leven haha): de Kiss me Tonight van Philosophy? Is meer om in avond op te smeren en dan blijven je lippen de hele nacht verzorgd (en in je ochtend word je wakker met superzachte lippen hihi)..
    Lees het vorige artikel van Deisy: Life lately #novemberMy Profile