Review: verzorgingsproducten Hema

Beauty, Reviews

verzorgingsproducten hema

Al een hele tijd geleden – tijdens mijn weekendje in Amersfoort – kocht ik enkele verzorgingsproducten bij Hema. Ondertussen heb ik ze al uitgebreid kunnen uittesten en heb ik een review voor jullie klaarstaan. Benieuwd naar wat ik van deze producten vind? Lees dan snel verder!

Image00002

Over de reinigingsmelk en dagcrème ben ik heel tevreden. Het zijn niet de beste producten die ik al gehad heb, maar voor deze prijs doen ze zeker goed hun werk. Bovendien ruiken ze lekker, naar pasgewassen baby-tjes volgens mij! De ‘bye bye eye makeup’ remover voelt lekker zacht aan op de huid en de ogen en verwijdert de oog- en gelaatsmake-up prima. Wel heb ik het gevoel dat er wat droge plekjes op mijn oogleden zitten sinds ik deze gebruik, maar goed. Het flesje is eenvoudig maar toch mooi en ook niet te groot zodat het makkelijk mee te nemen is. Handig! Deze reinigingsmelk kostte slechts €1,95-, niet te geloven! De ‘it’s my beautiful skin day’ dagcrème hydrateert mijn huid goed en voelt lekker zacht en fris aan. Ook hierover ben ik zeker tevreden voor zo’n prijsje (€2,25)!

Image00001

De bodylotion kan niet tippen aan mijn favoriet (de Garnier Intensive 7 Days), maar toch ben ik er heel tevreden mee. Hij hydrateert mijn huid goed, smeert makkelijk open en ruikt heel erg lekker. De geur blijft ook wel een hele tijd hangen! Bovendien is deze bodylotion dankzij zijn sexy verpakking en lekkere geur ideaal voor een lekkere massage, zet je boyfriend dus maar meteen aan het werk! En als je vriendje het echt niet ziet zitten, staat de tube toch ook nog gewoon erg mooi op je kast Deze was iets duurder en kostte €3,25-, maar er zit natuurlijk ook wel meer in! Ze hebben hiervan trouwens ook een douche foam, daar ben ik eigenlijk ook heel benieuwd naar! Met deze collectie doet Hema Rituals een beetje na denk ik, maar het is wel veel betaalbaarder! Leuk!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 reacties op “Review: verzorgingsproducten Hema