De 5 meest gelezen artikelen van 2014

Bloggen, Lijstjes, Persoonlijk

5 meest gelezen artikelen

Gisteren kreeg ik een mailtje binnen met een jaaroverzicht van WordPress, waarin ik een overzicht kreeg van de statistieken van mijn allereerste blogjaar. Ik vond het heel erg leuk en interessant om te zien, en dacht dat jullie het misschien ook wel leuk zouden vinden om te zien. De personen die het vaakst gereageerd hebben op mijn blog zette ik gisteren al eventjes in de bloemetjes, en vandaag laat ik jullie zien welke artikels het meest bekeken/gelezen werden. Spannend!

♥ De 5 meest gelezen artikels:

1) Filofax Update #4: Chalkboard Dividers

Dit artikel schreef ik in augustus, toen ik net begonnen was met regelmatig bloggen. Ik was toen ook  nog veel bezig met het ‘freubelen’ in mijn Filofax, maar omdat ik het steeds drukker kreeg met mijn blog ben ik eigenlijk gestopt met het ‘filofaxen’. Ik gebruik mijn Filofax wel nog steeds als agenda en ben nog steeds ontzettend blij met mijn dividers! Ik heb ze ondertussen ook geplastificeerd zodat ze langer mooi blijven. Vorige week postte iemand dit artikel toevallig in de Filofax-groep op Facebook en toen kreeg ik plots een mailtje dat mijn blogstatistieken de hoogte in geschoten waren. Die dag had ik plots 131 bezoekers, terwijl mijn gemiddelde normaal gezien rond de 45 bezoekers per dag ligt. Superleuk! Dit artikel werd in totaal 192 keer bekeken.

2) Home Inspiration: de woonkamer

Het artikel waarin ik inspiratie deelde voor de inrichting van de woonkamer staat op de tweede plaats. Zelf vind ik dit ook een heel erg leuk artikel met mooie inspiratiefoto’s.  Ik schreef het artikel in september en het werd ondertussen al 140 keer bekeken! Dit artikel is trouwens onderdeel van een hele reeks interieurartikelen waarin ik ook inspiratie deel voor de slaapkamer, badkamer, dressing, en het bureau.

3) Vier jaar samen: ons liefdesverhaal

Op de derde plaats staat een artikel dat ik deze maand nog maar pas schreef, namelijk het artikel waarin ik jullie vertel hoe mijn vriend en ik elkaar leren kennen hebben en hoe het allemaal is begonnen tussen ons. Dit artikel werd 139 keer gelezen en stond gisteren nog op de tweede plaats, maar ondertussen heeft het Home Inspiration artikel dit artikel met één extra view ingehaald. Op dit artikel kreeg ik ook ontzettend veel lieve reacties, waar jullie mij zo ontzettend blij mee gemaakt hebben! Dankjewel allemaal!

4) Persoonlijk: hoe mijn blog is ontstaan en mijn onzekerheden daarover

Op de vierde plaats staat één van mijn eigen favoriete artikelen. In dit artikel vertel ik jullie hoe ik begon met bloggen en hoe onzeker ik daarover was en nog steeds een beetje ben. Dit vond ik een heel erg leuk artikel om te schrijven. Het is een heel open, eerlijk artikel en dat is ook wat ik met mijn blog wil bereiken. Eerlijk zijn, ook over mijn onzekerheden, angsten en minder positieve ervaringen. Daarover kan je ook meer lezen in het artikel. Dit soort artikelen lees ik trouwens ook heel erg graag op andere blogs, dus het verbaast me niet dat het in mijn top 5 van de meest gelezen artikelen staat! Dit artikel werd 122 keer gelezen en daar ben ik heel erg fier op!

5) Shoplog Primark: oktober 2014

En op de vijfde plaats natuurlijk een Primark shoplog! Shoplogs zijn mijn favoriete video’s om op te nemen en de Primark is mijn favoriete winkel, dus ik ben heel erg blij dat deze mijn top vijf nog net heeft gehaald met 113 views. Ook leuk dat er toch ook een filmpje in de top 5 zit trouwens!

Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog en het achterlaten van hele lieve reacties!

Ik ben heel benieuwd wat jullie favoriete artikel van op mijn blog was het afgelopen jaar!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

5 reacties op “De 5 meest gelezen artikelen van 2014

  1. Wat leuk! En stuk voor stuk hele leuke blogs die ik volgens mij ook allemaal heb gelezen (hoezo stalker haha ;-)) Ik vond vooral je liefdesverhaal en begin van je blog echt heel mooi om te lezen. Voor komend jaar wil ik je het allerbeste wensen lieve Kim: ik hoop dat al jouw dromen uit mogen komen. Fijne jaarwisseling gewenst. X
    Lees het vorige artikel van Deisy: Life lately #decemberMy Profile

    1. Wat lief van je Deisy, dankjewel! Die twee zijn ook mijn favoriete artikelen Voor jou ook een hele fijne jaarwisseling en een heel gelukkig nieuw jaar! X