De blog top 3 TAG

Bloggen, TAGS

blog top 3 tag

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog eens een tag heb ingevuld, maar vandaag is het weer zover! Ik hou van tags met vragen over bloggen, dus heb ik vandaag de blog top 3 tag (bedacht door Sylvia) voor jullie uitgekozen! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen!

♥ Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?

Mijn laptop, camera én een notitieboekje of blogplanner om mijn ideeën en planning in op te schrijven!

 ♥ Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?

Leuke foto’s en overzichtelijkheid! Ik vind het belangrijk dat alles makkelijk terug te vinden is. Verder vind ik het ook heel fijn als de persoonlijkheid van de blogger doorschemert op de blog.

 ♥ Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?

Hmmm… Ik vind het eigenlijk net leuk om af te wisselen in de onderwerpen waarover ik schrijf, maar als ik echt moet kiezen: persoonlijke onderwerpen, kleding en interieur.

 ♥  Wat zijn de drie populairste posts op je blog?

1) Het communiekaartje van m’n broertje: ik begrijp niet goed dat dit de meest populaire post is, maar ik ben er wel heel blij om! Ik maakte namelijk zelf de foto’s voor zijn communiekaartje en ben er heel erg fier op!
2) De kleur van je Bloglovin’ counter veranderen: dit had ik dan wel weer verwacht. In dit artikel deel ik een magische truc om de kleur van je Bloglovin’ counter te veranderen zodat die mooi bij je blog past
3) Home inspiration: de woonkamer: dit is al een redelijk oude maar wel hele leuke blogpost, waarin ik jullie inspiratiefoto’s voor de woonkamer laat zien. Ik hou van dit soort artikelen en ben al heel lang van plan om er weer een nieuwe te maken, moet ik echt dringend eens doen! Jullie kunnen me trouwens ook volgen op Pinterest voor leuke inspiratie

 ♥ Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?

Ten eerste wil ik uitstralen dat ik maar een gewoon meisje ben, net als jij, met veel onzekerheden en twijfels. Ik wil niet dat mensen – ook niet als mijn blog ooit groter wordt – naar me gaan opkijken of jaloers op me zijn. Ook het contact met mijn lezeressen vind ik heel belangrijk, ik probeer daarom ook altijd zo veel mogelijk op jullie reacties en vragen te antwoorden. En als mijn blog ooit veel groter zou worden, dan zou ik dat heel graag kunnen blijven doen! Ten derde wil ik met mijn blog ook graag een beetje bijdragen tot het doorbreken van taboes, en dan vooral rond psychische problemen, maar ook rond andere dingen. Als je trouwens graag je verhaal wil delen op mijn blog, mail me dan zeker even! Maar voorlopig is dat zeker niet het hoofddoel van mijn blog. Ik wil voorlopig gewoon doen wat ik graag doe en mijn blog samen met mij zien evolueren.

♥ Via welke drie social media is jouw blog te volgen?

Mijn blog is te volgen via Bloglovin‘, Instagram en Twitter. Verder kan je ook mijn Facebookpagina liken én je abonneren op mijn YouTubekanaal. Dat zou ik geweldig vinden!

♥ Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?

Buiten dat ik het gewoon heel graag doe, vind ik het een groot voordeel dat je er heel veel van leert: teksten schrijven, foto’s en video’s maken en bewerken, een website maken en beheren, zakelijke contacten leggen,… Allemaal dingen waarmee ik voor ik mijn blog begon eigenlijk nog weinig of geen ervaring had, en waar ik mezelf op een jaar tijd eigenlijk al heel erg in heb zien groeien. Dat vind ik heel fijn! Een ander voordeel is dat je als blogger soms leuke pakketjes krijgt en dat je er een centje mee kan bijverdienen. Een nadeel vind ik dan weer dat helaas niet iedereen er even veel voor openstaat, terwijl iedereen het wel gewoon kan lezen en zien… Ik ben bijvoorbeeld wel bang dat het moeilijk te combineren zal zijn met een job als psychologe omdat ik toch wel een groot deel van mijn leven online zet. Hopelijk lukt het toch en staan de mensen met wie ik samenwerk en de cliënten die ik zal begeleiden hiervoor open (als ze het ooit te weten komen…).

♥ Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?

Dat zijn Anneleen, Eline en Kim! Zij volgen mijn blog al een tijdje en nemen heel vaak de moeite om een leuke reactie achter te laten, heel erg bedankt meiden!

♥ Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?

Mijn favoriete blog is Kelly Caresse. Ik merk dat ik deze blog echt (bijna) dagelijks bezoek. Verder volg ik nog een heleboel leuke blogs via Bloglovin’ en kies ik eigenlijk vooral op basis van welke artikelen me aanspreken welke blogs ik die dag lees…

♥ Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?

Hmmm, dat vind ik moeilijk… Ik vind afwisseling net wel leuk! Maar ik denk net als waarover ik zelf het liefste schrijf: persoonlijke artikelen, kleding en interieur.

♥ Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?

Blijf jezelf, schrijf over wat jij zelf leuk vindt en geef de moed niet op!

 

Bij deze wil ik dan ook graag mijn drie favoriete lezeressen Anneleen, Eline en Kim taggen voor deze vragenlijst! Maar voel je zeker niet verplicht

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

7 reacties op “De blog top 3 TAG