Genomineerd voor de Liebster Award!

Bloggen, Persoonlijk, TAGS

liesbster 2

De afgelopen weken werd ik door verschillende personen genomineerd voor de Liebster Award, wat ontzettend lief! Ik voel me vereerd, hihi! Helaas is het een beetje lastig om alle vragen te beantwoorden, en daarom heb ik er van iedereen die mij genomineerd heeft twee uitgekozen. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder!

De regels van de Liebster Award zijn:

1. Beantwoord de 11 vragen die aan jou zijn gesteld.
2. Kies 9 bloggers uit met 200 of minder volgers om te nomineren.
3. Stel 11 nieuwe vragen aan de 9 bloggers die je nomineert voor deze award.
4. Ga naar hun blog en laat hen weten dat ze genomineerd zijn.
5. Bedank de persoon van wie je de nominatie ontvangen hebt en link terug naar zijn/haar blog.

Hier komen de vragen:

♣ Van Annemijn van Lifebyannemijn:

Wat is voor jou de leukste plek op aarde?

Goh, de plek waar ik eigenlijk vaak en graag ben is in mijn eigen bed, haha! Lekker bloggen, tv kijken, lezen, knuffelen en praten met mijn vriend… Daar kan ik echt van genieten en hoef ik niet ver voor te gaan, haha! Verder heb ik niet echt een vaste plek waar ik graag ben… Sowieso op vakantie waar zon, zee en strand is, maar waar dat precies is maakt me niet zoveel uit. Ik zou wel graag eens naar Barcelona en Aruba gaan. En verder ben ik ook graag aan de Belgische kust, het liefst in Knokke vanwege de zalige strandbars met lekkere cocktails en de leuke winkels!

Waar kijk je naar uit?

Naar samenwonen met mijn vriend! Heel erg! Ik hoop dat ik nadat ik binnenkort ben afgestudeerd snel werk vind zodat we lekker kunnen gaan samenwonen.

♣ Van Eline van Dewereldvaneline:

Wat lust je echt niet?

Goh, er zijn eigenlijk veel dingen die ik niet lust, ik ben nogal een moeilijk daarin. Maar hier enkele voorbeelden: kaas (tenzij gesmolten), witloof en ossentong in madeirasaus, bleh!

Hoe zou je jezelf beschrijven in 5 woorden?

Dit vind ik altijd zo’n moeilijk vraag, maar toch ga ik de uitdaging aan!
– Lief
– Eerlijk
– Spontaan
– Gepland
– Chaotisch

♣ Van Sofie van Goldendiary:

Wat is jouw favoriete blogpost?
Wat is de meest bekeken blogpost op jouw blog?
Wat zie jij jezelf later doen? Wat is dus je droombaan?
Wat staat bovenaan jouw bucketlist?
Naar waar zou jij het liefst willen reizen?
Wat zijn jouw vreemdste en jouw meest lastige eigenschap?

♣ Van Danielle van Culturalize:

Schuilt er een kunstenaar in jou?

Ik ben eigenlijk helemaal niet zo creatief en vaak mislukken dingen ook als ik ze maak (knutselwerkjes, eten,…). Maar een tijdje geleden ben ik begonnen met schilderen en ik moet zeggen dat het me wel afgaat. Nu ja, begonnen, ik heb het drie keer gedaan in een paar maanden denk ik. Maar ik vind het wel heel leuk om te doen, lekker ontspannend! Ik ben nu geen geboren schilder, maar ik vond het resultaat best nog meevallen en wil wel wat vaker oefenen zodat ik er beter in word. Als ik nu wat meer tijd zou hebben he…

IMG_3625
Ben je tevreden met je eigen uiterlijk?

Goh, wie is er wel echt tevreden met zijn eigen uiterlijk? Ik klaag wel vaak over mijn veel te dikke vingers, mijn scheve en te grote tanden, dikke neus, dikke benen, billen en buik… Maar ja, als ik eens wat minder streng ben voor mezelf weet ik wel dat ik best geluk heb met hoe ik er uitzie, het had erger gekund En ik besef ook wel dat je bij jezelf de negatieve kanten altijd uitvergroot, terwijl anderen die veel minder zien.
Ziezo, dat waren de vragen en antwoorden! Verder stelde iedereen eigenlijk veel vragen over bloggen: waarom ik ben begonnen, waar ik het liefst over schrijf, voordelen, nadelen, toekomstplannen,… Die vragen vind ik echt heel leuk om in te vullen en de antwoorden van anderen te lezen, maar ik beantwoorde deze eerder al in de verschillende blog tags, bijvoorbeeld de ‘Another Blogging tag’ die ik laatst invulde. Ga deze dus zeker eens lezen als je dat nog niet gedaan had!

En verder ga ik zelf eigenlijk niemand nomineren, sorrydesnorry! Ik wil echt niet egoïstisch of ondankbaar overkomen, maar de laatste tijd doet deze award heel erg de ronde en eigenlijk is iedereen die ik zou willen nomineren al genomineerd… Maar ik zal diegenen die ik zou nomineren toch even opnoemen, omdat ze dat wel verdienen!

– Deisy van Visionarylife
– Pauline van Fairygodmother
– Annemijn van Lifebyannemijn (als zij mij nog niet genomineerd had )
– Eline van Dewereldvaneline (als zij mij nog niet genomineerd had )

Maar jullie hoeven van mij dus niet nog een keer een heleboel vragen in te vullen

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Genomineerd voor de Liebster Award!

  1. Je hebt de award dubbel en dwars verdiend hoor meis en lief, spontaan en eerlijk zie ik echt wel terug in jou inderdaad als eigenschap ;-)! Je bent een prachtig mens, zowel van binnen als van buiten hoor (dus inderdaad niet onzeker zijn). Dank je wel dat je mij zou nomineren als je mensen ging nomineren. Vind ik echt heel lief van je en daar word ik echt heel vrolijk van hihi X

  2. Oooh , wat lief dat je me nomineerde! Dankjewel hoor! Hihi, ook ik heb al een paar nominaties gekregen en ga het denk ik een beetje doen zoals jij deed, anders heb ik een ellenlang artikel haha!
    Lees het vorige artikel van Pauline: Spam je blogMy Profile