Heb jij de wijzigingen in mijn lay-out al opgemerkt?

Bloggen, Lifestyle

lay-out

Heb jij de subtiele wijzigingen in mijn lay-out al opgemerkt? Ik heb namelijk woensdagavond wat met de codes van m’n lay-out zitten prutsen en een aantal kleine dingetjes veranderd. Ik ben er zelf heel erg blij mee, maar ik vroeg me af of jullie al gemerkt hebben wat er veranderd is? Nee? Vroeger was de achtergrond van mijn blog (het gedeelte achter mijn logo en rondom de sidebar en content) namelijk lichtgrijzig, maar nu heb ik het wit gemaakt zodat alles mooi in elkaar overloopt en het geheel er frisser uitziet. Verder heb ik ook de breedte van mijn site wat groter gemaakt, vooral zodat de foto’s wat groter zijn. Dat vind ik wel leuk nu mijn foto’s steeds mooier worden. Verder heb ik ook een nieuwe plugin gedownload waarmee er een pop-up venster verschijnt met de vorige blogpost. Ik kan me zelf nogal storen aan zulke pop-ups, maar deze vond ik wel fijn en niet echt storend aangezien hij mooi rechtsonder verschijnt en niet in de weg komt te staan als je aan het lezen bent. Als je hem gewoon negeert verdwijnt hij ook weer vanzelf, en als hij je stoort kan je hem ook gewoon meteen wegklikken. Ik vind m’n lay-out op zich nog steeds heel erg mooi en wil hem daarom ook nog even zo houden, maar ik vind het wel fijn om af en toe wat kleine wijzigingen aan te brengen. Ik vind het ook heel fijn om op deze manier stilletjesaan wat meer te leren over coderen, zonder dat ik me er te veel in hoef te frustreren. Maar het lijkt me wel heel fijn om ooit mijn lay-out volledig zelf te maken!

Wat vind jij van deze subtiele wijzigingen? Had jij ze zelf al opgemerkt?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

10 reacties op “Heb jij de wijzigingen in mijn lay-out al opgemerkt?

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat het me nog niet enorm op was gevallen, maar nu ik dit heb gelezen en nog eens goed heb gekeken zie ik de verschillen inderdaad. Subtiele veranderingen, maar wel echt heel mooi! Het loopt nu inderdaad allemaal mooi in elkaar over, dat leest fijn en rustig, vind ik!

    Fijn weekend!

    1. Ja, het valt niet meteen zo heel erg op he! Maar als je er op let vind ik het ook veel fijner zo Dankjewel! Voor jou ook een fijn weekend!