Mijn blog bestaat 2 jaar!

Bloggen

kimsbloglife 2 jaar verjaardag

Oh my god, mijn blog bestaat vandaag twee jaar en ik was het bijna vergeten! Toevallig las ik in een Facebookgroep iets over een blogverjaardag en ik dacht ineens: ‘Oh ja, mijn eerste artikel kwam ook ergens online in januari, even kijken wanneer juist…’. En het was dus toevallig vandaag!

Ik vond het vorig jaar lastig om te bepalen wat mijn blogverjaardag nu eigenlijk is: de datum waarop ik mijn blog aangemaakt heb (in november 2013 denk ik), de datum waarop mijn eerste artikel online kwam (7 januari 2014), de maand waarin ik besloot frequent te gaan bloggen (augustus 2014), de dag waarop ik op mijn eigen domeinnaam ben gaan bloggen (31 augustus 2014)… Vorig jaar vond ik het ook al lastig, dus uiteindelijk heb ik het niet echt ‘gevierd’. Ik toen wel op 20 januari een winactie online gezet omdat mijn blog ‘die maand’ een jaar bestond. Eigenlijk dus bijna twee weken te laat, maar ik was het toen ook vergeten en was eigenlijk eerst niet van plan het al te vieren. Ik wilde eerst wachten tot augustus aangezien ik de eerste maanden maar af en toe een artikel schreef en pas frequent begon te bloggen begin augustus… Eind augustus had ik dan mijn eigen domeinnaam en niet veel later ook een eigen gehoste site met een speciaal voor mij ontworpen lay-out. Het voelde dus een beetje gek om in januari het eenjarige bestaan al te vieren, terwijl ik eigenlijk het gevoel had nog maar een half jaar écht bezig te zijn…

Maar goed, elk begin is moeilijk en even zoeken en dus hoort dat er eigenlijk ook wel bij. Ik begon mijn blog een beetje impulsief uit ‘verveling’ tijdens de blokperiode, maar uiteindelijk is het wel uitgegroeid tot mijn allergrootste hobby en passie. Dus eigenlijk vind ik dat 7 januari (de dag waarop mijn eerste artikel online kwam) toch wel mijn officiële blogverjaardag mag zijn! Maar nu ben ik natuurlijk wel weer te laat om het echt te ‘vieren’… Ik zet het alvast in mijn agenda voor volgend jaar en maak er op mijn derde verjaardag iets speciaals van!

Kimsbloglife bestaat dus al twee jaar, wauw, dat is echt gek! Enerzijds voelt het helemaal nog niet zo lang en anderzijds kan ik me niet meer goed herinneren hoe het was toen ik nog niet blogde… Ook heb ik enerzijds het gevoel dat mijn blog en ik erg gegroeid zijn op twee jaar tijd, anderzijds heb ik het gevoel dat ik in twee jaar tijd al veel meer had kunnen of moeten of willen bereiken… Maar goed, het allerbelangrijkste is dat ik het ontzettend graag doe en mijn passie gevonden heb! Op naar het derde blogjaar!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

15 reacties op “Mijn blog bestaat 2 jaar!

  1. Wat goed Kim! Ik weet mijn blog verjaardag ook niet helemaal. Ik pak denk ik gewoon mijn domein datum haha! Ik maakte namelijk in december al mijn blog aan en mijn eerste artikel was in mei (het linkje van bloglovin). En zo rond de herfst ben ik begonnen met frequent bloggen. Wat ingewikkeld allemaal haha!
    Lees het vorige artikel van Sophie: 9 feitjes over mij die jij nog niet wist!My Profile