Nieuwe lay-out en nieuwe start voor Kimsbloglife!

Bloggen

nieuwe lay-out kimsbloglife

Hoi iedereen! Welkom op het vernieuwde Kimsbloglife! Na maandenlang achter de schermen bezig te zijn geweest – het is te zeggen, vooral Naomi heeft heel veel gewerkt voor mij – is mijn nieuwe lay-out eindelijk klaar! Hij is helemaal geworden zoals ik het in gedachten had: vrolijk maar niet te druk, een beetje cleaner en strakker maar wel nog met het vrolijke rode kleurtje van mijn vorige lay-out zodat het toch wel echt Kimsbloglife blijft. Ik ben er ontzettend blij mee en ben Naomi heel erg dankbaar voor al haar geduld, want ik denk dat ik zeker geen gemakkelijke klant was… (Tja, perfectionisme is vaak heel vervelend…)  Maar ondanks mijn hoge eisen heeft ze het echt helemaal naar mijn zin gemaakt! De prijs die ik ervoor betaald hebt is niet weinig, maar in ruil daarvoor heb ik dan ook een uitstekend resultaat dat tot in de puntjes aangepast is aan mijn wensen. Super service!

Ook mijn nieuwe logo is door Naomi ontworpen en vind ik echt heel erg mooi geworden. Het ziet er echt heel professioneel uit (en dat is het natuurlijk ook)! Verder heb ik in mijn sidebar nu mijn favoriete artikelen staan in plaats van de populairste, dat vind ik wel leuk zodat ik er zelf invloed op heb en zodat ik het af en toe eens kan veranderen. In mijn footer (onderaan) kan je nu ook mijn Instagramfoto’s op een rijtje zien, dat vind ik ook tof! Verder is alles wel min of meer op dezelfde plek blijven staan zodat het voor jullie ook allemaal makkelijk terug te vinden is.

Maar nu ben ik heel benieuwd: wat vinden jullie ervan??? Zelf moet ik vaak even wennen aan een nieuwe lay-out, en met deze heb ik dat natuurlijk al lang kunnen doen, maar toch was ik vrijwel meteen overtuigd van deze nieuwe lay-out! Ik hoop dat jullie dat ook zijn! Ga gerust even rondneuzen overal en wie weet ontdek je zo ook wel weer nieuwe oude artikelen die je nog niet gelezen had

oude lay-out kimsbloglife

Een foto van mijn vorige lay-out voor als jullie hem niet meer zouden herinneren of nooit gezien hebben

Samen met mijn nieuwe lay-out ga ik ook een nieuwe start maken met het bloggen! Zoals jullie in mijn laatste blogpost konden lezen had ik het bloggen even opzij geschoven, maar ik ben weer terug met een lading vol nieuwe moed! Want zo’n mooie, nieuwe, frisse lay-out werkt wel heel motiverend! Ook heb ik weer meer zin en moed om te bloggen nu het mooier weer is en de dagen weer langer duren. Wel heb ik er voor gekozen om rustig aan weer te beginnen bloggen. Ik ga mezelf geen druk meer opleggen om minstens een bepaald aantal artikelen per week online te krijgen, want ik heb het best nog wel druk momenteel en ik wil mezelf weer niet voorbijlopen.

Inhoudelijk zal er niet meteen veel veranderen, ik blijf gewoon lekker doorbloggen over alles wat ik leuk vind. Je kan dus vooral veel persoonlijke artikelen verwachten maar ook een beetje fashion, lifestyle, recepten, DIY’s, shoplogs, vlogs, enzovoort. Ik hoop dat jullie er evenveel zin in hebben als ik!

Oh ja, en als je merkt dat er nog dingen zijn die nog niet helemaal op punt staan met mijn nieuwe lay-out, laat het me dan zeker zo snel mogelijk weten, dan weet Naomi daar wel weer een mouw aan te passen Het kan zijn dat sommige artikelen nog geen uitgelichte afbeelding hebben of dat bij sommige artikelen nog twee foto’s op de homepage staan, maar daar ben ik mee bezig. Ik moet dit handmatig artikel per artikel doen dus geef me nog even de tijd

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

22 reacties op “Nieuwe lay-out en nieuwe start voor Kimsbloglife!

  1. Welcome back! Mooie lay-out! Ik vind em in ieder geval heel mooi gelukt. Deze spreekt mij meer aan dan de vorige, maar dat is ieder zijn smaak natuurlijk.
    xo Melissa

  2. Ik moet dit toch wel even zeggen; ik ben eerder een stille volger van je (heb je nu pas écht echt gevolgd door op de Twitterknop te drukken) en neus af en toe rond op je blog. Maar deze lay-out ziet er echt wel heeeeel erg mooi uit! Je logo trouwens ook. En wat ben ik blij dat je weer het bloggen oppakt. Ga je dan ook hier over je ervaringen als nieuwe psychologe praten of was dit op een andere blog?

    1. Hoi Sanne, superleuk dat je toch even een reactie achterlaat! Ik vind het heel fijn om mijn volgers te leren kennen, ben meteen ook even op jouw blog gaan kijken! Dankjewel voor de complimenten, ik ben er ook heel blij mee! Ik heb een nieuwe blog opgestart (http://www.psychopraat.be) waar ik over mijn ervaringen als psychologe ga schrijven Er staan nog maar een paar artikels op, maar ik ben wel van plan daar binnenkort verder aan te werken!
      Lees het vorige artikel van Kim: Leven met het prikkelbare darm syndroom…My Profile