Start to blog: spannend!

Bloggen

Tijdens de blokperiode is alles leuker dan studeren! Ik ben dan 10 keer zo creatief en zit boordevol ideeën en inspiratie… die ik na mijn laatste examen jammer genoeg meestal meteen kwijt ben. Tijdens het studeren maak ik duizenden plannen: ik heb plots superveel zin om mijn kamer helemaal op te ruimen, spullen te herschikken, mijn badkamerkastje uit te kuisen, fotoboeken te maken,… Ik schrijf dan alles op een TO DO-lijstje voor na de examens, en verspil uuuuuuren tijd aan dromen en nadenken over mijn grootste plannen…

Tijdens deze blokperiode kreeg ik een nieuw idee: plots had ik heel veel zin om een eigen blog te beginnen schrijven! Ik volg tegenwoordig enkele blogs van anderen en vind het super om op die manier inspiratie op te doen over allerlei zaken! Ik had er intussen wel al eens over gedacht om zelf ook een blog te beginnen, maar had nooit echt veel inspiratie… Maar nu dat ik eigenlijk zou moeten studeren stroomt de inspiratie natuurlijk binnen… en moet ik het studeren voortdurend onderbreken om mijn opborrelende ideeën te noteren! Eerst was ik van plan om het maken van de blog op mijn TO DO-lijstje te zetten voor na de examens, maar aangezien ik anders toch uuuuuuuren verspil aan het nadenken over wat ik allemaal zou kunnen schrijven en er nu spontaan leuke ideeën en teksten in mijn hoofd opkomen, besloot ik dat ik er maar beter meteen aan kon beginnen!

Wat ik heel graag lees op blogs van anderen zijn posts over mode en interieurideeën. Maar wat ik eigenlijk nog het leukst van al vind, zijn persoonlijke posts! Ik vind het altijd heel leuk om te lezen hoe het leven van anderen er zoals uitziet :) Ik ben nogal nieuwsgierig! Het lezen van een aantal blogs van anderen heeft me steeds meer kriebels gegeven om zelf ook een blog te beginnen. Ik ben van plan om zelf ook posts te schrijven over mijn eigen leven, mode en interieurideeën. Ik hoop dat jullie het net zo fijn vinden om mijn blog te lezen!

Ik vind het best wel spannend en zelfs een beetje eng… In mijn vrienden- en kennissenkring ken ik heel weinig mensen die zelf ook een blog schrijven. Ik zal dus één van de eersten zijn en ben best wel een beetje bang voor de reacties! Maar ik heb besloten gewoon te doen en te schrijven waar ik zin in heb! Hopelijk volgen er alleen maar positieve reacties en krijgen jullie zelf ook de kriebels te pakken (zodat ik ook jullie blogs kan lezen)!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge