Tip: Bloglovin

Bloggen

Bloglovin is een super handige manier om je favoriete blogs te volgen en nieuwe blogs te ontdekken! Ik volg mijn favoriete blogs via Bloglovin en heb ervoor gekozen om elke dag een mailtje te krijgen met de nieuwe posts! Super handig! Elke ochtend open ik de mail van Bloglovin en kan ik meteen zien welke artikels er online gekomen zijn op mijn favoriete blogs. Van daaruit kan ik meteen doorklikken naar de artikels die ik wil lezen. Via Bloglovin kan je ook gemakkelijk nieuwe blogs zoeken in de categorie die jij leuk vindt! Ook op www.bloglovin.com of via de app op je smartphone krijg je een overzicht van de laatste nieuwe posts van je favoriete blogs.Op deze manier heb je een heel handig overzicht en kan je de website van je favoriete blogs niet meer vergeten!

Mijn favoriete blogs zijn o.a.:
www.littlewonderworld.nl
www.lottelovesbeauty.nl
 www.styleguide.nl
– www.lifestylespot.be
www.style-remains.nl
 www.veracamilla.nl
 www.kellycaresse.nl
 www.shirleyschrijft.nl

Er zijn tegenwoordig heel veel beautyblogs, maar ik ben eigenlijk op zoek naar – liefst Vlaamse of Nederlandse – persoonlijke blogs die over vanalles en nog wat gaan Daarom is Littlewonderworld ook mijn favoriet! Als jullie zelf een leuke blog hebben of kennen, laat de link gerust achter in de reacties!

PS: ik zou het natuurlijk heeeel leuk vinden als jullie mij ook zouden gaan volgen via Bloglovin Dat kan heel eenvoudig door rechtsboven op mijn site op het icoontje van Bloglovin’ te klikken!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 reacties op “Tip: Bloglovin

    1. Hihi dankjewel! ik vind het wel een beetje jammer dat Littlewonderworld steeds meer over baby’s gaat. Dat is normaal natuurlijk nu Manon zwanger is en bijna gaat bevallen, en ze moeten natuurlijk schrijven over wat zij het leukste vinden. Ik lees het wel graag eens, maar aangezien ik zelf nog niet meteen kinderen wil is het een beetje te veel van het goede voor mij ik vind hen wel altijd superleuk samen!

  1. Ik heb pas je blog ontdekt en ben je meteen gaan volgen. Je hebt echt een leuke blog, dus zeker niet mee stoppen Ik snap wel dat je er onzeker van wordt dat al je vrienden en bekenden je blog nu kunnen zien, dat heb ik ook, dus voorlopig heb ik me ook nog niet ‘herkenbaar’ gemaakt.
    Zou je mijn blog ook eens willen bekijken? Ik ben nog maar pas begonnen dus het is nog even zoeken wat en hoe, maar ik kom er wel hopelijk
    elfristi.wordpress.com

    1. Ooh wat leuk om te horen! Ik ben ook eens op je blog gaan kijken, ziet er al heel leuk uit hoor! In het begin in het inderdaad wat zoeken, maar je komt er vanzelf wel in