Tutorial: je eigen visitekaartjes maken

Bloggen, DIY, Video's

imageIMG_4196

Jeeeeej, de visitekaartjes voor Kimsbloglife zijn aangekomen!!! Ik ben super fier want ik heb ze helemaal zelf ontworpen! In onderstaande video laat ik jullie zien hoe ik dat gedaan heb.

Ik heb 500 visitekaartjes besteld bij Reclameland.be (bestaat ook .nl) voor slechts €22,93, echt geen geld dus voor zoveel kaartjes mét bedrukte voor- en achterkant en van een uitstekende kwaliteit! De kaartjes zijn voldoende stevig, voelen lekker zacht aan en glanzen een klein beetje. En nee, dit is geen samenwerking met Reclameland, ik ben gewoon erg enthousiast! Ik heb verschillende websites van kop tot teen zitten uitpluizen en overal kwam ik uiteindelijk op ongeveer €40, dus bijna het dubbele van wat ik nu betaald heb! Reclameland is dus echt wel een aanrader!

Eigenlijk was het de bedoeling dat ik afgelopen zondag al wat kaartjes zou gaan uitdelen op de Flair Shopping Day in het Wijnegem Shopping Center samen met een vriendin, maar dat is niet doorgegaan. Mijn vriendin zag het niet echt zitten aangezien er zoveel volk (en file) zou zijn, en daar heeft ze wel gelijk in. Ook was ik een beetje ziek dus voelde ik me niet helemaal top. Toch heb ik een beetje spijt, want het was echt wel een mooie kans om veel reclame te maken. Maar goed, ik denk dat ik ze binnenkort dan maar eens ergens anders zal gaan uitdelen.

Wat vinden jullie van mijn zelfgemaakte visitekaartjes?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Tutorial: je eigen visitekaartjes maken