Knutselen met Kim: schriften pimpen

DIY

schriften pimpen DIY

Het nieuwe schooljaar is intussen weer begonnen dus is het tijd om je schriften weer boven te halen. Maar van saaie schriften krijg je al zeker geen zin om weer te studeren, toch? Dan zit er maar één ding op: je schriften opvrolijken! In deze video laat ik jullie zien hoe je dat kan doen! (PS: Ook leuk als je niet meer naar school gaat natuurlijk, leuke notitieboekjes heb je nooit genoeg!)

De video is trouwens met een paar dagen vertraging online gekomen omdat ik er echt uuuuuren en zelfs dagen lang aan gewerkt heb (en dan is hij nog lang niet perfect zoals ik het wil, maar goed…). DIY-video’s bewerken neemt echt heel veel tijd in beslag en soms ben ik het helemaal beu, maar als ze dan eenmaal af zijn geeft het wel voldoening, en hoe vaker ik het doe, hoe sneller en beter het zal lukken Ik hou wel van uitdagingen!


Krijg jij ook al zin om je schriften te pimpen?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

3 reacties op “Knutselen met Kim: schriften pimpen

  1. Leuk om jouw knutselwerkjes te zien! ik heb onlangs mijn action agenda versierd à la Lisanne (van lisanneleeft), nog steeds heel blij mee! Ik vind vooral het schriftje van de Ikea erg leuk, lekker simpel en mooi zo in zwart/wit! Goed idee om er nog zo’n vakje vanvoor in te kleven voor papiertjes enzo, dat wil ik nog graag doen in mijn agenda die stempeltjes van de Hema zien er super schattig uit, zijn die nog steeds te koop?

    1. Dankjewel Anneleen! Ik vind het schriftje van Ikea ook het leukst geworden! Die stempeltjes van Hema heb ik al wel een jaar denk ik, ze waren toen in de uitverkoop… Maar wie weet hebben ze ze nu weer.