Blog Sale!!!

Fashion, Lifestyle

blog sale

Vanaf vandaag is er iets nieuws op Kimsbloglife: een Blog Sale!!! Ik speelde al een tijdje met dit idee, maar vanaf vandaag staat hij online. Ik heb er een aparte pagina voor gemaakt die je kan terugvinden in de grijze balk (later waarschijnlijk bovenaan in de rode, als mijn lay-out wat aangepast is). Op die pagina zal ik regelmatig spullen zetten die ik zelf niet meer gebruik en graag een tweede leven wil geven door ze aan jullie te verkopen. Ik verkoop er vooral kledij, maar ook accessoires, schoenen, interieurdecoratie, films, noem maar op! Gewoon allerlei spullen die ik zelf niet meer gebruik. Ik zal de pagina ook regelmatig updaten met nieuwe spullen, dus ga zeker af en toe eens kijken of er niets tussen staat wat jij leuk vindt! Voor meer informatie en als je benieuwd bent wat er al online staat kan je al een kijkje nemen op de pagina!

Veel shopplezier!

PS: Als je nog op zoek bent naar een leuk Valentijnscadeautje voor je vriend, er staat een leuk ideetje in de Blog Sale!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 reacties op “Blog Sale!!!

    1. Leuk! Als je iets leuks ziet kan ik het altijd meebrengen de 22ste Dit weekend komen er waarschijnlijk nog dingen bij, maar ik ga eerst even vragen aan iemand die ik ken of zij er niets van wil hebben