Combineren met Kim: bikerboots

Combineren met Kim, Fashion

combineren bikerboots 2

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog eens een ‘Combineren met Kim’ artikel online gezet heb. Jammer, want ik vond het zelf eigenlijk een hele leuke categorie! Vandaag heb ik er weer eentje klaarstaan voor jullie. Zoals jullie misschien al weten vertrek ik voor deze categorie altijd vanuit items die ik zelf wat moeilijk te combineren vind en daarom soms heel weinig draag. Door hierover een artikel te maken daag ik mezelf uit om wat dingen uit te proberen tot ik een paar leuke combinaties gevonden heb. Op die manier ga ik deze items zelf misschien wat vaker dragen, én geef ik jullie meteen wat tips voor als jullie het zelf ook zo moeilijk te combineren vinden. Twee vliegen in één klap dus! Deze keer laat ik jullie zien hoe ik mijn bikerboots combineer! Als je trouwens zelf nog geen bikerboots hebt en graag een paar op de kop zou tikken, kijk dan even bij mijn Blog Sale, daar staat een paar in de aanbieding

Aangezien ik bikerboots voor mijn doen nogal opvallend en stoer vind en dat niet echt mijn stijl is, combineer ik ze het liefst met redelijk basic of zelfs vrouwelijke items. Op die manier is de outfit toch nog mooi in evenwicht en niet ‘te’. Ik vind bikerboots ook wel leuk gecombineerd in een hele stoere outfit hoor, maar dat is gewoon niet helemaal mijn ding en daar voel ik me niet zo op mijn gemak in.

goeie foto

In deze eerste outfit combineer ik mijn bikerboots met een zwarte legging van Primark en een lange trui van H&M. Een hele eenvoudige en toch ook vrouwelijke outfit vind ik! Deze outfit is trouwens geïnspireerd door Bibiane

de goeie

De tweede outfit vind ik al iets stoerder door het vele grijs en zwart, maar dat breek ik dan meer met een rode blazer van Primark die het geheel wat meer kleur geeft en ook weer wat vrouwelijker maakt. Deze outfit zou ik anders met mijn zwarte enkellaarsjes dragen, maar met de bikerboots is het eens wat anders!

goeie

Bikerboots kunnen ook prima met een rokje! Het rokje maakt het geheel ook weer vrouwelijk. Dit vind ik best een lieve outfit eigenlijk. Ook weer heel eenvoudig, maar toch leuk!

goeie

Ook deze outfit is redelijk eenvoudig en vooral heel comfy! Deze zou ik dragen op een dag dat ik nog wat moe ben. Dan is zo’n lekker comfortabele outfit met zo’n lekker warme, zachte vest echt zalig! De vest is trouwens van Primark, de broek van H&M. Ik vind de bikerboots trouwens over het algemeen het mooist als je ‘onderstuk’ heel erg aansluitend is aan je been, dus met panty’s of een legging, of eventueel met een heel erg skinny broek. Als de broek een beetje te los zit aan m’n been (zoals hier en op de andere foto met broek) vind ik deze boots al snel wat ‘lomper’ ogen.

goeie

En de laatste outfit vind ik zelf de allermooiste! Een echte vrouwelijke maar toch comfortabele outfit in mijn favoriete kleuren! Ik zette onlangs al een gelijkaardige OOTD online, maar daar droeg ik een iets chiquer jurkje. Dit is eigenlijk gewoon een t-shirtjurkje van de H&M dus hierop passen deze boots prima! Deze outfit ga ik in de loop van de week al meteen eens dragen!

Welke van bovenstaande outfits vind jij de mooiste? En hoe combineer jij zelf bikerboots? Of draag jij helemaal geen bikerboots?
liefs Kim 3

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikels en filmpjes? Volg me dan op Bloglovin’!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

12 reacties op “Combineren met Kim: bikerboots

  1. Voor je schoenen en boots zou je eens bij Salvatore Ferragamo moeten gaan in Brussel. Ik heb een kennis in SAN Fransisco die me al 2 halfhoge boots met het logo van Salvatore Ferragamo als friend opgestuurd heeft (als je het laat opsturen vanuit de store van Salvatore Ferragamo betaal je duties en taxes bij de Belgische douane waar het pakket ook een paar dagen achter gehouden wordt). Om verzendingskosten te sparen laat je het opsturen met de US Post en haal je het pakket op in een Belgisch postkantoor (de alternatieve koeriersdiensten UPS of Federal Express leveren aan huis – maar je betaalt ze per weight and package size wat ze expensive maken).

  2. Toevallig, ik droeg vandaag ook zwarte bikerboots met een meisjesachtig jurkje Zo vind ik ze inderdaad erg leuk. En met een broek oogt het inderdaad wat lomp als die niet echt skinny is, goede tips!
    Lees het vorige artikel van Jana: Receptje: browniesMy Profile