Combineren met Kim: geprinte broeken (wintereditie)

Combineren met Kim, Fashion

combineren geprinte broeken wintereditie

Na mijn artikel over het combineren van bikerboots vorige week, heb ik de smaak weer helemaal te pakken! Een hele tijd geleden deelde ik al eens een artikel waarin ik jullie liet zien hoe ik geprinte broeken combineerde in de zomer, maar vandaag heb ik een wintereditie voor jullie in petto! Ik vind de broeken die ik jullie zal tonen zelf ook niet zo eenvoudig te combineren en durf ze soms niet zo goed te dragen, maar ik ben weer eens de uitdaging aangegaan om leuke outfits samen te stellen in de hoop dat ik ze nu wat vaker uit de kast zal halen!

♣ Donkerblauwe geprinte broek met gele, paarse en witte bloemen (Zara)

Ik begin meteen met mijn meest opvallende geprinte broek. Deze is niet zo eenvoudig te combineren vanwege de opvallende kleuren en print. Hoe ver je hierin wil gaan is natuurlijk afhankelijk van je eigen stijl, maar ik heb het graag niet té opvallend en gek. Deze broek is voor mij al meer dan opvallend genoeg, dus ik combineer ze het liefst met neutrale kleuren en redelijk eenvoudige bovenstukken. Of met kleuren die in de broek terugkomen kan het natuurlijk ook prima.

DSC_1269

Hier combineer ik ze eigenlijk vooral met kleuren die in de broek voorkomen: wit en geel (of oker). Ik draag een eenvoudig shirtje van H&M dat wel een leuk zwart boordje aan de nek heeft, wat dan weer terugkomt in mijn schoenen. Daarboven draag ik een simpel okergeel giletje van Vero Moda. Dit vind ik een lekker vrolijke oufit!

DSC_1272

Hier heb ik het gele giletje gewoon vervangen door een lekker warme fluffy vest van Primark! Deze outfit is ietsje minder vrolijk, maar wel lekker warm!

DSC_1278

En dan hier met een eenvoudige gebroken witte trui van Pimkie! Hier hield ik het bovenstuk heel neutraal om de felle broek wat te breken. Dit vind ik ook wel leuk!

DSC_1273

En dan ten slotte heb ik wit en geel eens omgewisseld: een geel shirt en een witte vest! Ook leuk en weer wat vrolijker maar ook wel opvallender. Deze vest komt van bij Hema. Verder zou ik op deze broek mijn zwarte jas dragen (of een witte als ik die zou hebben!) en mijn witte of okergele sjaal.

♣ Grijze broek met shiny dierenprint

DSC_1282

En dan heb ik ook nog mijn grijze broek met een shiny dierenprint. Deze vind ik ook nogal gewaagd soms, haha! Hier combineerde ik ze met een ‘lievere’ en eenvoudige roze trui om het weer wat te breken. Ook weer mijn zwart enkellaarsjes erop, die passen ook bijna overal mee! Anders zou ik niet goed weten wat voor schoenen hier goed op zouden passen. Mijn witte All Stars misschien (net als op de andere broeken trouwens), maar dat vind ik toch wat te koud in de winter!

DSC_1283

En dan hier met mijn roze poncho waar ook wat glitter in zit. Ik weet nog niet zo goed of ik deze outfit wil zo geslaagd vind… Wat denken jullie?

DSC_1286

En dan hier met mijn roze vest en een weer het witte bloesje, dezelfde kledingstukken komen steeds terug he? Dit vind ik ook best nog wel een goede combinatie: bovenaan heel lief en onderaan wat stoerder.

DSC_1288

En dan voor de verandering ook eens geen roze! Hier draag ik er een simpel grijs shirt op en dan weer mijn fluffy witte vest die jullie ook al zagen voorbijkomen. Op deze broek zou ik trouwens ook weer een zwarte of witte jas dragen, ik ben misschien nogal saai, haha!

♣ Grijze broek met roze en groene bloemen (Broadway)

DSC_1264

En tenslotte mijn grijze broek met roze en groene bloemen. Dit is misschien wel mijn favoriet, ook al is deze ook niet zo eenvoudig te combineren vanwege de kleuren en de print. Hier draag ik ze met de eenvoudige gebroken witte trui van bij Pimkie, met daaronder een heel eenvoudig grijs shirt met lange mouwen, voor als ik mijn trui uit zou doen. Verder zou ik ze bijvoorbeeld ook nog kunnen combineren met mijn fluffy witte vest van Hema dat jullie hierboven al zagen. Verder vind ik het nogal moeilijk, ik heb de neiging om bij deze broek altijd voor wit te gaan. Roze zou eventueel ook wel kunnen, maar dan vind ik dat het hetzelfde roze moet zijn als in de broek en dat heb ik niet. Verder opnieuw een zwarte of witte jas, die passen bijna overal op! Ik zou me dringend nog eens een witte moeten aanschaffen

Ziezo, dit waren mijn oufits! Welke broek en welke outfit is jouw favoriet? En heb jij soms nog tips om geprinte broeken te combineren? Of een idee om er andere schoenen mee te combineren?

liefs Kim 3

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikels en filmpjes? Volg me dan op Bloglovin’!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Combineren met Kim: geprinte broeken (wintereditie)

  1. Super leuk om te zien hoe je geprinte broeken combineert Kim. Ik heb eigenlijk geen geprinte broeken, juist omdat ik nooit zo goed weet wat ik er dan bij aan moet. Maar dankzij jou heb ik nu fijn wat nieuwe inspiratie, dankjewel
    Lees het vorige artikel van Svenja: Personal / Happy MomentsMy Profile