Combineren met Kim: geprinte broeken (zomereditie)

Combineren met Kim, Fashion

Image00021

Vandaag heb ik weer een ‘Combineren met Kim’ artikel voor jullie. Vorige week schreef ik al over hoe je een jeanshemd kan combineren, vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn geprinte broeken combineer. Meestal kleed ik mij redelijk casual, dus een geprinte broek is voor mij al redelijk gewaagd. Daarom combineer ik mijn geprinte broeken het liefst heel eenvoudig met een neutraal topje en vestje. Binnen enkele maanden laat ik jullie hiervan waarschijnlijk ook nog een wintereditie zien!

Image00002 Image00003

Image00002

Als eerste laat ik jullie zien hoe ik mijn gebloemde legging van Primark combineer. Het liefst draag ik deze gewoon met een zwart topje. Als het wat frisser is kan je er ook nog een zwart giletje of blazertje over doen. Ik ga hier ook voor zwarte schoenen. Aangezien de legging heel erg aansluitend is, vind ik het losse zwarte bloesje hier ook heel leuk op staan.

Image00005Image00011Image00007

Hier draag ik een geprinte broek van Broadway. Deze heb ik vorig jaar in de solden gescoord bij ZEB, maar ik heb ze eigenlijk nog maar heel weinig gedragen omdat ik ze zo moeilijk te combineren vind. Als ik ze met zwart combineer vind ik het te emo-achtig en te winters worden, daarom kies ik voor wit, ook altijd goed. Qua schoenen draag ik hier mijn nudekleurige ballerina’s van H&M. Deze broek vind ik ook leuk voor in de winter. De outfit die ik er dan mee maak laat ik jullie later nog wel eens zien!

Image00005

Ook deze gewaagde geprinte broek scoorde ik tijdens de solden en vind ik heel moeilijk te combineren. Het liefst combineer ik ze met kleuren die in de broek terugkomen, zoals wit en geel. Hier heb ik gekozen voor een simpel wit t-shirt en een okergeel giletje (hetzelfde geel als in de broek). Ook qua schoenen vind ik deze broek best moeilijk te combineren. Hierop zou ik witte schoenen dragen, sandaaltjes of eventueel all stars. Ook deze broek zullen jullie in de winter waarschijnlijk nog wel eens zien terugkomen.

Image00006 Image00007

Dan heb ik ook nog een losse, stoffen bloemetjesbroek van C&A. De vind ik al snel pyjama-achtig lijken, daarom dat ik ze graag combineer met hakken en een blazertje. Zo ziet ze er meteen veel stijlvoller uit, goed om in te gaan werken. Ik laat het wit van de broek hier ook in mijn schoenen en bovenstuk terugkomen, ofwel in mijn topje ofwel in mijn jasje.

Image00012

En tenslotte mijn nieuwe geprinte broek van H&M (valt het op dat ik van bloemetjes hou?). Ik vind deze echt heel leuk! Deze outfit heb ik deze week al eens gedragen op mijn stage! Wat ik leuk vind aan deze outfit is dat zowel de broek als de blazer kleine ‘lederen’ details hebben. De broek aan de zakken, de blazer aan de kraag.

Wat vinden jullie van deze outfits? Welke is jullie favoriet? Houden jullie van geprinte broeken of is het niet zo jullie ding? En hebben jullie nog tips hoe ik deze broeken leuk zou kunnen combineren?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge