Combineren met Kim: het jeanshemd

Combineren met Kim, Fashion

Image00004  Image00013

Er zijn veel kledingstukken die ik heel leuk vind om te dragen, maar die ik moeilijk te combineren vind. En ik dacht: als ik die items moeilijk te combineren vind, dan zijn er misschien wel meer meisjes die dit moeilijk vinden. Daarom dacht ik dat het misschien leuk zou zijn om een nieuwe rubriek te beginnen: “Combineren met Kim”. Hierin laat ik jullie outfits zien met kledingstukken die ik zelf moeilijk te combineren vind zodat jullie misschien wat inspiratie kunnen opdoen. Hoe vaak de rubriek online zal komen weet ik nog niet, maar ik test het alvast even uit. Als er veel leuke reacties op komen wordt het misschien wel een vaste wekelijkse rubriek!

Vandaag begin ik met het jeanshemd. Een trend die opnieuw opgekomen is sinds vorig jaar, maar die ik best moeilijk te combineren vind. Sommige meisjes dragen het op alles en zullen het waarschijnlijk net heel makkelijk te combineren vinden, maar ik vind dat een jeanshemd op niet zoveel past. Of toch niet bij mij. Ik zou bijvoorbeeld nooit een jeanshemd (of jeansvestje) dragen op een jeansbroek. Hoewel ik dat bij sommige meiden wel leuk vind staan, zou ik het zelf nooit dragen. Maar hoe combineer ik het dan wel?

Het mooiste vind ik een jeanshemd gecombineerd met een lichte broek. Je kan het hemd zowel open als dicht dragen, waarmee je twee totaal andere looks kan creëren!

Image00002

Image00010

Hier draag ik het hemd open over een wit, kanten t-shirt en met een lichtroze broek. Deze look vind ik heel lief en girly! Het hemd dient hier eerder als vestje en je kan ook gewoon uitdoen als het te warm is.

Jeanshemd: New Look
T-shirt: H&M
Broek: H&M
Slippers: I love Candies (Torfs)

Image00017

Image00016

Hier draag ik mijn jeanshemd dicht, met een lichtbeige broek en bordeau sneakers. Onder het jeanshemd draag ik een simpel wit topje. Ik zie nu dat het jeanshemd eigenlijk wel wat te kort hangt als ik het dichtknoop! Dit vind ik een iets stoerdere look. Ik zie trouwens dat er blijkbaar een vreemde vlek op mijn lens zat, sorry daarvoor!

Jeanshemd: New Look
Broek: H&M
Sneakers: Primark

Wat vinden jullie van mijn nieuwe rubriek ‘Combineren met Kim’? Zouden jullie het leuk vinden om vaker zulke artikels te zien? En hebben jullie nog tips over hoe je een jeanshemd leuk kan combineren?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

3 reacties op “Combineren met Kim: het jeanshemd

  1. Ja inderdaad, ik trek mijn jeansvestje ook veel vaker overal over aan dan mijn jeanshemd! Misschien omdat een jeansvestje meer als jasje is een hemd meer echt als deel van je outfit ofzo

  2. Ik vind een jeanshemd veel moeilijker te combineren dan een jeansvestje! Ik heb beide, en ik merk dat ik het vestje vaak pak voor op een kleedje ofzo te dragen wanneer het wat frisser is, en het hemdje veel minder. Op een gekleurde broek is het inderdaad het mooist, ik moet dat hemd weer wat vaker gaan dragen