Herfstshoplog Primark Gent

Fashion, Shoplogs, Video's

herfstshoplog Primark Gent

Zoals jullie al in mijn vorige vlog konden zien, bracht ik afgelopen week een bezoekje aan de Primark in Gent. Ik kocht er een heleboel leuke items voor de herfst en laat ze jullie in deze video met veel plezier zien!

Welk item van mijn nieuwe aankopen is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

9 reacties op “Herfstshoplog Primark Gent

    1. Hihi dat heb ik ook altijd als ik Primark shoplogs kijk! Oh en dankjewel, ik ben heel blij met mijn nieuwe kasten en vind ze ook heel leuk als achtergrond!

    1. Dat zou ik wel eens willen doen ja. Voorlopig ben ik van mening dat Primark niet slechter is dan bijvoorbeeld Zara of zelfs grote merken als Nike… Maar ik kan er moeilijk over oordelen aangezien ik er niet veel over weet. Wil de film dus gerust eens kijken, heb alleen geen Netflix of zo dus weet niet goed waar ik hem kan vinden…

  1. Superleuke spulletjes heb je gekocht, Kim! Nu heb ik heel veel zin om in de primark te gaan shoppen ik vind je sjaals ontzettend leuk, die zou ik zelf ook meteen willen kopen en dragen. En ik vind je winterjas ook erg mooi!

    1. Haha leuk! Ik heb de grijze al veel aangehad, de bordeaux vind ik moeilijker te combineren! Maar gewoon op een jeans gaat hij eigenlijk wel prima!