Hoera, ik heb eindelijk Uggs gekocht!

Fashion, Lifestyle, Shoplogs

foto 1 (2)

Het is zover, ik heb eeeeeeeindelijk de beslissing genomen om een paar Uggs te kopen! Daar zat ik dus al maanden over na te denken, en zelfs toen ik voor Kerst een ‘bon’ voor Uggs gekregen had van mijn papa twijfelde ik nog steeds een beetje. Want ik wil misschien een spiegelreflex gaan kopen en dan kan ik dat extra geld wel goed gebruiken om daar bij te leggen… Maar goed, ik bleef er maar mee in mijn hoofd zitten dus ben ik er uiteindelijk toch voor gegaan! En die spiegelreflex kan ook altijd nog komen Benieuwd welk model en welke kleur Uggs er in deze doos zit? Lees dan snel verder!

Ik zat al een tijdje online rond te kijken en te zoeken naar Uggs in solden, maar helaas was er weinig te vinden. De klassieke paren (die ik het mooist vind), zijn bijna nooit afgeprijsd. Tot ik vorige week een mooi en schattig paar vond op de Ugg-website dat afgeprijsd was voor maar €99! Ik liet dat paar trouwens toen al op Instagram zien. Het was een paar donkerbruine, halflange Uggs met twee schattige strikjes achteraan. En het waren niet de gewone ‘lint’-strikjes die je tegenwoordig zo vaak ziet, maar meer ‘floeren’ of ribfluwelen strikjes. Veel mooier en schattiger vind ik! Ik besloot er nog een nachtje over te slapen, maar helaas zag ik de volgende ochtend dat ze uitverkocht waren… Volgens mij waren ze de avond voordien ook al uitverkocht hoor, maar had ik het gewoon niet gemerkt. Bummer! Maar goed, zo startte mijn zoektocht weer. Eerst ging ik kijken op Zalando, maar helaas geen kortingen. Ook op andere websites die er betrouwbaar uitzagen kon ik geen kortingen vinden. Wel ken ik een website waar je een heleboel kortingscodes op kan vinden voor verschillende (web)shops, superhandig! Daar moet je zeker altijd even een kijkje nemen voor je iets koopt. Daar staat bijvoorbeeld het hele jaar door een kortingscode om 10% korting te krijgen bij Zalando. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen, zeker op grote bedragen! Dus mijn plan was om dan misschien toch een paar te bestellen via Zalando met 10% korting, beter dan niets. Maar toen ik gisteren bijna besloot de bailey button Uggs in de hazelnootkleur te bestellen, zag ik dat deze plots van de site verdwenen waren. Verdorie toch!

Uiteindelijk besloot ik maar eens een kijkje te gaan nemen in een boetiek hier bij mij in de buurt, in de hoop dat er daar misschien solden zouden zijn. Veel solden waren er helaas niet, maar er was wel 10% korting op alle Uggs, net zoals ik bij Zalando dus zou kunnen krijgen. Ik zag meteen drie modellen die me aanstonden en vroeg of ik ze kon passen: de bailey buttons, de bailey bows (die met de twee linten strikjes), en dan zag ik nog een paar staan: het ‘mini bailey bow corduroy’ model. De winkelmevrouw ging even achterin kijken welke ze nog in mijn maat had, maar helaas had ze enkel nog de bailey bow corduroy’s. Hoewel, helaas… Ik paste ze en ze zaten meteen lekker en ze zagen er heel mooi en schattig uit! Ik was eigenlijk bijna meteen verkocht! Maar natuurlijk kon ik, als eeuwige twijfelaar, niet zomaar meteen beslissen, dat zou iets te veel van het goede zijn. Ik liet de vrouw dus eerst nog twee paar bailey buttons halen (in het donkerbruin en in het blauw… de vrouw dacht dat het grijs was) en paste deze even, maar ik vond de kleuren niet  zo mooi, en bovendien konden ze die met het superschattige strikje toch niet evenaren! Als de andere paren die ik eerst wilde er wel nog in mijn maat waren geweest had ik waarschijnlijk nog uren staan twijfelen, maar nu had het lot voor mij beslist: het zouden die met het schattige strikje achteraan worden! En ik ben er helemaal blij mee! Ik stel ze dan ook trots aan jullie voor:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zijn ze niet mega schattig?

Ziezo, en hier zien jullie ze nog even wanneer ik ze aan heb en van alle kanten. Ze zitten zo lekker warm en zacht, ik wilde ze al meteen niet meer uit doen haha! Ik ben er echt super blij mee, thanks pappie!

collage uggs

 Wat vind jij van mijn nieuwe paar Uggs?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

23 reacties op “Hoera, ik heb eindelijk Uggs gekocht!

  1. Hoi!

    Wat supergaaf dat je ze hebt, ik ben er ook naar opzoek! Kan ze ook zodirect niet online vinden, kun jij me een tip geven?

    Groetjes