Mijn allereerste vlog: Primark Eindhoven

Fashion, Persoonlijk, Video's

Collage vlog Primark Eindhoven

Jeeej, dit is mijn allereerste vlog! Ik neem jullie een dagje mee op stap naar de Primark in Eindhoven. De vlog is een beetje mislukt omdat we niet door hadden dat we de camera beter horizontaal konden houden waardoor het beeld nu heel smal is, zo dom! Sorry! Ook vond ik het een beetje vreemd om gefilmd te worden door iemand anders en om mezelf in het openbaar te filmen. Bovendien vergat ik eigenlijk de belangrijkste dingen te filmen, zoals het shoppen, passen en uitzoeken in de Primark zelf en ons avondeten in de McDonalds, haha! Zo jammer! Ik moet dus echt nog een beetje wennen aan het hele vlog-gebeuren. Toch wilde ik de vlog graag delen, want in het echte leven is natuurlijk niet alles perfect, en al bij al vind ik het wel een gezellige vlog geworden. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien!


Zouden jullie in de toekomst graag vaker een vlog zien? Ik probeer de volgende keer horizontaal te filmen en het hoogtepunt van de dag ook te filmen, haha!

PS: Morgen komt de shoplog online, jeeeej!

liefs Kim

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn laatste artikels en filmpjes? Volg me dan op Bloglovin’!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

9 reacties op “Mijn allereerste vlog: Primark Eindhoven

    1. In het begin was het wel heel erg druk hoor, maar plots rond 17u begon de winkel leeg te lopen en kon ik rustig nog wat verder shoppen, dat was inderdaad erg fijn. Dan kon ik ook makkelijk passen zonder elke keer een hele rij te moeten doen! Als je morgen weer een kijkje komt nemen kan je m’n aankopen zien