Mijn juwelenstash

Fashion, Video's

mijn juwelenstash

Ai ai ai, eergisteren ging ik nog vol goede moed een nieuwe uitdaging aan, en gisteren kwam ik ze al niet na! Ik had mezelf namelijk voorgenomen om in oktober voor het eerst élke dag een artikel (of video) online te zetten op mijn blog. Het was een hele uitdaging, maar ik zag het volledig zitten! Mijn plan was om gisteren een video online te zetten, maar ik ben te laat begonnen met de opnames ervan (pas dinsdagnamiddag/avond) en het editten duurde ook enorm lang! Bovendien had ik dan ook nog problemen met mijn bewerkingsprogramma, waardoor het helemaal in het honderd liep. Ik had het dus wat onderschat, maar ik ben wel heel blij met het eindresultaat van deze video! Hij was klaar rond 21u ’s avonds, dus eigenlijk had ik hem gisterenavond nog op mijn blog kunnen gooien, maar ik besloot het toch pas vandaag te doen. Hij stond gisterenavond wel al op YouTube, dus er stond toch iets online gisteren Vanaf nu ga ik proberen me beter voor te bereiden zodat ik dit niet meer voor heb! Ik hoop me dus de rest van de maand wel aan mijn doel te houden!

Maar goed, ik ga jullie niet langer in spanning houden, hier is hij dan, de video waarin ik jullie àl mijn juwelen laat zien: armbanden, ringen, horloges, kettingen en oorbellen! Veel kijkplezier!

 

PS: Aangezien ik de meeste juwelen al wel een tijdje heb, heb ik er niet bij vermeld van waar ze komen… Als je toch benieuwd bent naar iets, vraag het dan gerust in de reacties!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 reacties op “Mijn juwelenstash

    1. Jaaa dat is mijn favoriet, die draag ik bijna elke dag! Hij komt van Twice as Nice en is van staal: relatief goedkoop (€20) én hij verkleurt niet dus kan er gewoon mee in het water, zo handig!