Mijn nieuwe (namaak) Mulberry tas

Fashion

mulberry bayswater namaak

Zoals jullie in mijn voorlaatste vakantievlog en de vorige outfitpost al konden zien, heb ik een nieuwe tas van Mulberry! Oké, geen échte Mulberry, maar wel een héél erg mooie lookalike van de Mulberry Bayswater voor véél minder geld! Ik kreeg deze voor mijn verjaardag van mijn vriend toen we in Turkije waren, en ben super blij dat ik deze beauty aan mijn tassencollectie heb kunnen toevoegen! Benieuwd hoe ze er van binnen en van buiten uitziet? Lees dan snel verder!

mulberry bayswater namaak

Dit is ze dan, mijn nieuwe liefde! De echte variant van deze tas kost maar liefst €1095! Zoveel zou ik er echt nooit aan kunnen geven! Wij kochten deze namaak in Turkije voor maar €65 en ik vind dat je het verschil bijna niet ziet… De mijne is ook overal van echt leer en dus ook van goede kwaliteit. Alleen staat het flapje op de meeste foto’s een beetje vreemd omhoog, maar dat is nu weer opgelost!

mulberry lookalike namaak

De tas is van echt leer en zoals je kan zien zijn zelfs de details heel erg mooi nagemaakt.

mulberry bayswater binnenkant

Ook aan de binnenkant is de tas heel mooi tot in detail afgewerkt. Ze heeft één vakje met een rits en twee pocketzakjes. Ook aan de binnenkant staat overal het boompje van Mulberry in gedrukt. Bovendien heeft deze tas net als de echte ook twee riempjes waarmee je ze groter of kleiner kan maken.

binnenkant mulberry namaak leer

Hier zien jullie hoe de tas langs één kant dicht is gemaakt met het riempje en langs de andere kant niet. Zo kan je de grootte van de tas zelf aanpassen, afhankelijk van hoeveel je mee wil nemen. Alleen vind ik dat er iets te weinig gaatjes in het riempje zijn, waardoor de tas ofwel heel groot ofwel heel klein is aan de binnenkant. Ik ga er dus denk ik nog een paar gaatjes bij maken zodat het ook tussen de twee kan. Verder is de flap aan de binnenkant ook mooi afgewerkt met een zacht stukje leer.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas? En zou jij €1000 kunnen uitgeven aan een tas? 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Mijn nieuwe (namaak) Mulberry tas

  1. Hahaha ja! Ach ja het is waarschijnlijk (hopelijk!) wel een tas die je voor jaaaaaaren hebt dan, maar goed… Toch durf ik niet te luid roepen dat het echt veel te duur is, want ik wil nu wel echt een Michael Kors tas en die kosten ook rond de €350, en als ik die heb ga ik misschien nog weer een duurdere willen haha! Ik ben echt gewoon koopverslaafd!

 1. Ik vind het een heel mooie handtas, maar ben persoonlijk wel anti namaak ik geef toe, je ziet het hier nauwelijks, maar het draait me meer om het principe, omdat de namaakindustrie vaak verweven is met criminaliteit en maffia. Althans, dat zeggen ze toch en daar geef ik dan liever niet mijn geld aan. maar goed, als jij er blij mee bent: houden zo! Het is effectief wel een heel mooie handtas! En ik geef toe: ik zou ook niet zo snel meer dan 1000€ neertellen voor een handtas.
  Wel nog 1 dingetje: tegen blogger Sofie Valkiers is er ooit bijna een rechtzaak aangespannen door Chanel omdat ze iets ‘namaak’ postte (was in dat geval zelfgemaakt).. Het is uiteindeljk niet zo ver gekomen maar goed, misschien toch iets om rekening mee te houden als je nog groter wordt als blogger (artikel: http://www.nieuwsblad.be/cnt/8h3e0ulm – is nog van voor ze megabekend was)

  1. Dankjewel voor de waarschuwing Charlotte, daar had ik eigenlijk helemaal nog niet over nagedacht. Maar ten eerste denk ik dat mijn blog inderdaad nog niet groot genoeg is om een dagvaarding van Mulberry te ontvangen :-p, en ten tweede is wat Sofie deed wel nog iets heel anders, zij maakte het zelf na én zette anderen aan om het ook na te maken. Hoewel ik het wel een superleuk idee vind hoor, haha! Ik ben wel blij dat ik nu ook op de hoogte ben van dat (oud) nieuwtje, want wist het zelf niet! Zelf zou ik trouwens ook liever een echte designer tas hebben, maar €1000 vind ik wat te veel van het goeie… En van die maffia en criminaliteit weet ik niets af, maar hoe ik het zie geef ik misschien nog liever mijn geld aan Turken die het misschien niet al te breed hebben dan aan zo’n overpriced modemerk met miljardairen aan de top… Ach ja, eigenlijk heb ik er helemaal niet zo over nagedacht hoor, ik vond het gewoon een mooie tas haha!

   1. Haha, geen problem hoor. En je bent vast niet de enige die zoiets deelt online dus ik zou ook niet meteen problemen verwachten maar ik moest meteen aan dat artikel denken omdat ik dat toen zo opvallend vond, en dat was blijven hangen
    Maar ik begrijp het wel, hoor. Ik zou er (op dit moment toch) nooit zoveel aan kunnen uitgeven. Dus veel plezier ermee, zou ik zeggen!

    1. Dankjewel! Ja het inderdaad heel gek dat zij er bijna voor veroordeeld werd! Je moet inderdaad altijd wel opletten wat je deelt zo te zien! Sinds je opmerking let ik er ook op Instagram op dat ik er niet te open en bloot bij zet dat het namaak is, want daar vinden ze me misschien al sneller, zeker als ik hashtags gebruik Dus ik ben blij dat je me er wat bewuster van hebt gemaakt. M’n mama zei gisteren toevallig ook nog: “Mag dat eigenlijk wel, al die namaak?”. Ik had er eigenlijk nog nooit zo bij stil gestaan!