New in: bedrukte IT-shirts

Fashion

bedrukte t-shirts

Deze zomer zijn IT-shirt met leuke teksten weer helemaal in! Er bestaan er een heleboel voorgedrukte, maar bij Digitransfer kan je ze ook helemaal zelf naar je eigen wensen laten bedrukken! Superleuk toch? Ik mocht zelf ook twee shirts bestellen en laat ze jullie hieronder zien!

bedrukt it-shirt life is too short to wear boring clothes
 

Als eerste bestelde ik deze T-shirt uit de quality collection. Deze is van hele goede kwaliteit en bedrukt met een standaard design dat je kan kiezen. Ze hebben trouwens nog hele leuke standaard designs als je zelf niet goed weet wat je op je IT-shirt wil laten printen! Ik koos voor ‘Life is too short to wear boring clothes’, echt een quote voor mij natuurlijk! Ik vind de tekst ook superleuk zo opgehangen in de vorm van een jurkje aan een kleerhanger. Het is een redelijk simpel wit shirt geworden dat overal bij past, maar toch net iets specialer en leuker is!

 

bedrukt it-shirt believe in your selfie
 

Ten tweede bestelde ik ook nog een topje uit de budget collectie. De kwaliteit van deze top is duidelijk minder goed dan bij de quality collection. Het stofje is veel dunner waardoor het een beetje doorzichtig is. Verder zit het wel lekker, ik vind het bijvoorbeeld een hele fijne stof om in te sporten. Deze top liet ik bedrukken met een zelfgekozen tekst in een zelfgekozen lettertype: ‘Believe in your #selfie’ vond ik wel een leuke en grappige boodschap!

Ik ben heel erg tevreden over mijn nieuwe IT-shirts en zal ze met plezier dragen. Als je zelf ook een IT-shirt zou willen bestellen bij Digitransfer, raad ik je wel aan om iets uit de quality collection te kiezen, zeker als je voor een witte stof gaat, want anders zie je er een beetje door en dat is niet altijd zo fijn. Verder zou ik ook aanraden om de maat groot genoeg te nemen. Ik nam beide shirts in een small maar vind ze eigenlijk iets te aanspannend, ik zou de volgende keer dus een medium nemen. Verder ben ik heel tevreden over de bedrukking! Ik heb één van de shirts al eens gewassen en alle letters zitten er nog heel goed op!

Wat vind jij van zulke bedrukte IT-shirts? En welke tekst zou jij laten drukken?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 reacties op “New in: bedrukte IT-shirts