New in: horloge van Cluse

Fashion

Cluse horloge zilverkleurig

Al een tijdje zit ik te azen op de prachtige horloges van Cluse. Ik zie er regelmatig foto’s van voorbij komen op Instagram en vind ze echt heel mooi! Ze zijn eenvoudig maar toch erg stijlvol én ook nog eens betaalbaar! Aangezien ik vaak zilverkleurige juwelen draag, zoals mijn Pandora-armband, vind ik het wel fijn om daar een zilverkleurige horloge bij te kunnen combineren. Maar helaas ontbrak die nog in mijn juwelenstash… Gelukkig kwam daar dankzij Brandfield.nl verandering in, want ik mocht een prachtige horloge van Cluse uitkiezen!


Cluse horloge zakje

Toen ik het pakketje opendeed, was ik al meteen heel erg verrast door de verpakking. Het horloge was heel leuk ingepakt in een doosje van Brandfield, net als een echt cadeautje! Maar natuurlijk was ik ook heel erg benieuwd naar de inhoud, dus maakte ik het pakje snel open! Daarin vond ik weer een mooie verpakking, namelijk een bruin hoesje van Cluse. Wat een luxe zeg! Ik was al heel erg enthousiast nog voor ik mijn horloge had gezien!

Cluse horloge zilverkleurig

En toen ik dan eindelijk mijn horloge uit de verpakking haalde, werd ik alleen maar nog enthousiaster! Wauw, ik vind ze echt prachtig! Ik had de horloges nog nooit in het echt gezien en vind het dan altijd een beetje riskant om zoiets online te bestellen, maar ik ben echt ontzettend blij dat ik het gedaan heb! Ik vind het horloge in het echt zelfs nóg mooier dan op foto, ze straalt heel mooi door de weerkaatsing van het licht, maar dat is niet goed op foto vast te leggen.

Cluse horloge zilverkleurig

Ik heb mijn nieuwe favoriete horloge gevonden! Het is een minimalistisch en tijdloos model waar ik nog jaren geniet van ga hebben. Bovendien past ze ook heel mooi bij mijn Pandora-armband én mijn favoriete zilverkleurige ring van Twice as Nice. Aangezien dat twee sieraden zijn die ik heel vaak draag, kan ik mijn nieuwe horloge daar nu perfect bij combineren. Dit wordt mijn nieuwe dagdagelijkse juwelencombinatie!

Cluse horloge zilverkleurig

Ik heb voor het model ‘La Boheme Mesh Silver/White’ gekozen en deze kostte (net als de meeste andere modellen) €89,95-, wat ik op zich best goed vind meevallen voor een horloge. Zeker omdat ze echt heel erg mooi is afgewerkt. Ook het systeem om ze te openen en te sluiten vind ik erg handig en mooi. Dankzij het kliksysteem heb je geen last van losse bandjes die in de weg hangen enzovoort. Je kan de sluiting van het horloge ook makkelijk verstellen als het horloge te groot of te klein is. Ik wist eerst niet hoe het moest, maar vond al snel een handig filmpje op YouTube en dan was de klus in no time geklaard, zonder prutsen met schakels die je er tussenuit moet halen.

Cluse horloge zilverkleurig

Verder heeft Cluse nog een heleboel andere horlogemodellen die ik ook heel erg mooi vind. Eerst vond ik het goudkleurige exemplaar eigenlijk het mooist, maar aangezien er in mijn Marc by Marc Jacobs horloge al goud zit en ik vaker zilverkleurige sieraden draag, besloot ik toch voor de zilverkleurige variant te gaan. Ik moet toegeven dat ik eerst een beetje bang was dat ik spijt zou hebben, maar nu ik ze binnen heb ben ik echt zo blij dat ik toch voor deze ben gegaan! Verder heeft Cluse ook horloges met lederen bandjes, zoals bijvoorbeeld een zwart met gouden variant die heel erg lijkt op mijn Marc by Marc Jacobs horloge en toch de helft goedkoper is.

collage cluse horloges

Ben jij ondertussen ook al verliefd geworden op deze beauties? Welk model zou jij uitkiezen? 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

10 reacties op “New in: horloge van Cluse

  1. Echt een supermooi horloge heb je uit mogen zoeken! Ik kende het merk Cluse nog niet, maar zo te zien verkopen ze erg leuke horloges. De prijs valt inderdaad mee.

    Liefs!