OOTD: bohemian chic (inclusief sneak peek van mijn nieuwe Mulberry tas!)

Fashion, Outfits

OOTD nieuwe mulberry tas 1

De laatste tijd heb ik het heel erg druk met mijn thesis. Bovendien ging ik een weekendje naar zee en moest ik de afgelopen week zelf boodschappen doen en koken omdat mijn ouders een weekje weg waren… En kwam mijn vriend ’s avonds vaak langs omdat ik een beetje bang ben alleen ’s avonds (en omdat het gewoon leuk is als hij er is! ). Helaas had ik daardoor niet zoveel tijd om te bloggen Op 10 augustus heb ik de deadline van mijn thesis, dus wil ik echt nog een paar weken goed doordoen! Wel ga ik proberen weer wat meer tijd vrij te maken om te bloggen, zodat er weer wat vaker artikels verschijnen. Ik doe m’n best! Maar als het weer even wat minder is weten jullie dus hoe het komt Nu over naar de Outfit Of The Day! Deze keer een stijl die ik niet zo heel vaak draag, maar wel heel erg leuk vind!

ootd nieuwe mulberry tas 2

Hier zien jullie meteen de volledige outfit. Simpel, comfortabel en toch bohemian chic! Ik draag hier een superleuke kanten see through top van de H&M, een leuke gebreide kimono van Primark en een (oud) kaki shortje. Aan mijn voeten draag ik mijn favoriete slippers van het merk I Love Candies bij Torfs.

ottd nieuwe mulberry tas
Én ik draag m’n nieuwe tas van ‘Mulberry’! In de vorige vlog vertelde ik al dat ik ze kocht in Turkije, maar jullie kregen ze nog niet eerder te zien. Ik ben er super blij mee! Ze verschijnt ook nog in de volgende vakantievlog (die normaal gezien morgen online komt) én ik ga er ook nog een uitgebreid artikel met foto’s aan wijden.

gouden armcandy
Outfit details! Ik herontdekte een paar oude, goudkleurige juweeltjes die ik nog liggen had en ik ben er helemaal verliefd op! Zeker in de zomer als ik wat bruiner ben vind ik goudkleurige juweeltjes prachtig! De ring kocht ik nog niet zo lang geleden bij Kruidvat.

poncho primark

En hier kunnen jullie mijn top en poncho nog eens van dichterbij bewonderen, ik ben er echt gek op!

Ik ben benieuwd: wat vind jij van mijn outfit en de bohemian stijl in het algemeen?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

19 reacties op “OOTD: bohemian chic (inclusief sneak peek van mijn nieuwe Mulberry tas!)