OOTD: is het nu zomer, herfst of lente?

Fashion

 

Image00007

Jeeeej, mijn eerste Outfit Of The Day is een feit! Ik vind het de laatste dagen of zelfs weken zo moeilijk om te beslissen wat ik ga aandoen… Dan is het plots weer heel warm, dan is het plots heel erg koud, dan schijnt de zon, dan regent het… Zo lastig vind ik dat! Maar goed, we zullen maar genieten van het zonnetje zolang het nog schijnt zeker? Gisteren droeg ik een oufit op mijn stage die ik eigenlijk een beetje ‘lentes’ vind, of hoe noem je dat? Dat komt vooral door de lichte pastelkleurtjes denk ik… Ik moet toegeven dat ik de outfit niet helemaal zelf bedacht heb, ik heb me laten inspireren door de outfit die Kelly van Kelly Caresse dit weekend postte! Toch heb ik er wel wat mijn eigen ding van gemaakt en wilde ik het jullie graag laten zien.

Image00002

 

Hier zien jullie meteen mijn volledige outfit. Ik draag een los, lichtroze shirt met lange mouwen en daarover draag ik een witte blazer die eigenlijk van mijn mama is, oeps. Beiden komen van bij H&M en zijn volgens mij nog steeds verkrijgbaar. De blazer heeft van die losse flapjes en ook zilveren ritsjes aan de zijkant. Mijn broek is van Vero Moda. De laarsjes liet ik al eens zien in een shoplog. Deze zijn van het merk Francescomilano en kocht ik bij Maasmechelen Village met een flinke korting! Het was de eerste keer dat ik ze droeg en ze zitten echt heel erg goed!

Image00004

Mijn ring is trouwens van Twice as Nice en de ketting heb ik al zo lang dat ik het niet meer goed weet… Ik denk dat ze gewoon van Six is.

Wat vinden jullie van mijn outfit? Zouden jullie dit ook dragen?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

14 reacties op “OOTD: is het nu zomer, herfst of lente?