OOTD: ik mis mijn lange haar!

Fashion, Outfits

Image00003

 

Ik vond het weer eens tijd voor een outfit of the day, dus ging ik in mijn OOTD-mapje kijken! En ik vond deze foto’s terug, van enkele weken geleden, nog voor ik naar de kapper ging… En wat mis ik mijn lange haar als ik deze foto’s terugzie! Er is echt een heel stukje af, maar het was wel nodig want mijn haar was echt wel een beetje kapot… Ik hoop dat het snel weer groeit! Maar goed, dat gezegd zijnde… Hieronder vertel ik jullie meer over mijn outfit, want daarover gaat het artikel natuurlijk!

Image00001

Vreemd he, die vlek op mijn foto’s soms? Ik heb eens opgezocht hoe dat komt! Blijkbaar komt dat omdat ik met de zelfontspanner werk en er dus geen oog is dat het ‘kijkgaatje’ (sorry, ik ben niet zo thuis in die fotografietermen) bedekt, waardoor het zonlicht daar in schijnt en er dus zo’n vlekken kunnen verschijnen… Als ik het goed begrepen heb tenminste. Zo, dat weten jullie dan ook weer!

Image00004

Maar nu zal ik het misschien toch maar eens over mijn outfit hebben. Ik draag hier een paarsachtige (of hoe noemen jullie deze kleur?) blouse van Pimkie (die eigenlijk van mijn mama is, oeps!), mijn jeans van Tommy Hilfiger, mijn zwart ‘leren’ jasje van Pimkie en mijn enkellaarsjes van Pimkie. Heel veel Pimkie besef ik dus nu!

Image00005

En hier zien jullie de blouse nog even zonder jasje erover! Weer een hele eenvoudige outfit dus, maar jullie weten dat jullie bij mij meestal geen hele spectaculaire outfits moeten verwachten. I keep it casual!

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn laatste artikels en filmpjes? Volg me dan op Bloglovin’!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 reacties op “OOTD: ik mis mijn lange haar!