OOTD: rood en zwart

Fashion, Outfits

foto 2 bewerkt

Mijn favoriete kleuren zijn rood en zwart, die kleuren kan ik eigenlijk overal wel verdragen: op mijn nagels, in mijn interieur, als auto, als schoenen en ook qua kledij. Vandaag laat ik jullie een outfit zien die ik tot een paar weken geleden eigenlijk niet zo vaak droeg, maar sinds ik hem weer ontdekt heb is het één van mijn favoriete outfits geworden!

foto 1 bewerkt

De reden waarom ik deze outfit niet zo graag droeg, was eigenlijk omdat het jurkje geen mouwen heeft en dat toch wel redelijk fris is in de winter. Maar nu heb ik daar een trucje op gevonden. Ik draag onder het jurkje nog een zwart topje en een simpel zwart shirt met lange mouwen. Aangezien het jurkje hoog dicht is aan de schouders en het decolleté, valt het helemaal niet op dat ik die dingen er nog onder draag. Aan de mouwen wel natuurlijk, maar daarover draag ik dan mijn rode giletje dat ik toch niet uitdoe, dus zo valt het helemaal niet op dat ik nog iets onder het jurkje draag.

foto 3 bewerkt

Deze rode laarsjes liet ik jullie ook al zien in mijn schoenenstash. Ik had ze al heel lang niet meer aan gedaan, maar toen ik ze bovenhaalde voor de stash bedacht ik me dat het nog eens tijd werd om ze te dragen! Op een jurkje vind ik deze laarsjes het mooist van al!

foto 4 bewerkt

Ik vind de combinatie van donkerrood en zwart echt heel erg mooi! Het zwarte jurkje zagen jullie ook al in mijn OOTD van Nieuwjaarsdag en is van Esprit. Het rode giletje vind ik ook heel erg leuk, zeker met de iets grotere houten knoopjes vind ik het heel mooi afgewerkt! Nochtans is het giletje gewoon van Primark, dat zou je niet zeggen he! Verder draag ik ook nog mijn prachtige horloge van Marc by Marc Jacobs, die zich helaas niet zo goed laat vastleggen op foto.

foto 6 bewerkt

Natuurlijk moesten ook mijn oorbellen bij de outfit passen, dus koos ik voor mijn eenvoudige maar hele mooie rode rozenknopjes van Twice as Nice, die ik voor kerst kreeg. Verder droeg ik ook nog een rode lippenstift van Hema (07).

foto 5 bewerkt

En zelfs met mijn haar had ik die dag eens iets speciaal gedaan. Ik vond het heel erg goed geslaagd, dus wilde ik het toch ook even met jullie delen. Deze foto is ’s avonds genomen terwijl ik mijn haar ’s ochtends al had gedaan, dus het is ook heel de dag lang heel erg mooi blijven zitten zonder iets van haarlak. En zelfs de volgende ochtend zaten de krullen er nog in!

Wat vinden jullie van mijn outfit? Hou jij ook van zwart en rood of is dat niet zo je ding?

 

liefs Kim

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikels en filmpjes? Volg me dan op Bloglovin’!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “OOTD: rood en zwart

    1. Haha, zo’n thermische panty is ook wel warmer dan een broek denk ik! Ja, mijn vriend heeft ros haar en daar vind ik rood ook niet mooi bij passen!