OOTD: spring is in the air!

Fashion, Outfits

DSC_1506_bijgeknipt

Jeeeej, vanaf vandaag is het officieel lente! Hoewel het weer de afgelopen dagen weer wat minder was, is het toch al enkele dagen heel erg mooi beginnend lenteweer geweest. En dat vraagt natuurlijk om een echte lenteoutfit! Na elk seizoen ben ik m’n seizoenskledij eigenlijk wat beu gezien en kijk ik er naar uit om weer hele andere dingen te kunnen dragen. Vorige week droeg ik op een zonnige dag een leuke, frisse lenteoutfit die ik hieronder met plezier aan jullie laat zien. Laten we hopen dat we snel meer van deze outfits kunnen dragen!

DSC_1498_effect

Zo zag mijn volledige outfit eruit. Lekker licht en pastelkleurig. De pastelroze broek komt van bij H&M, uit de collectie van vorige zomer, maar ook deze lente kan je overal broeken in deze kleur vinden. Bovenaan draag ik mijn nieuwe trui van L&L die ik jullie onlangs al in een shoplog liet zien. Ik had deze outfit eigenlijk de week voordien ook al eens gedragen, maar toen vond ik er eigenlijk geen goede schoenen op. Ik had er beige enkellaarsjes op gedaan maar voelde me er niet zo goed in. Maar toen ik vorige week deze lichtgrijze slip ons voor maar €15 bij de C&A zag liggen had ik meteen een beter paar schoenen voor op deze outfit! De schoenen passen ook heel erg goed bij de trui met het grijze hart. Bovendien vind ik de combinatie van roze, grijs en gebroken wit echt prachtig!

DSC_1502_bewerkt

Vorige week ontving ik ook een superleuk pakketje van By Mother Nature met een prachtig armbandje en ringetje! Ik had die dag toevallig ook deze outfit aan en de juweeltjes pasten er echt perfect bij! Ik ben helemaal happy! Doe jij trouwens al mee aan de winactie van By Mother Nature?

Wat vind jij van deze outfit? Is het iets wat jij ook zou dragen?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

11 reacties op “OOTD: spring is in the air!

  1. Oh leuke outfit! Echt een super leuke broek Laat de zon nu maar komen. Dan is het eens zo leuk om naar buiten te gaan! ☀️ xo