Outfit: pink is the new black

Fashion, Outfits

pink is the new black_OOTD

Tegenwoordig horen we overal praten over ‘Orange is the new black’, maar volgens mij is pink the new black! Je ziet het tegenwoordig in alle winkels hangen en I love it! Vandaag heb ik dus weer een outfit met veel roze voor jullie in petto. I’m sorry voor diegenen die er niet van houden!

OOTD roze gehaakte trui

Ik droeg mijn nieuwe favoriete gehaakte truitje van de L&L dat jullie in de vorige shoplog al zagen voorbijkomen. Ik vind het echt superleuk, alleen spant het nogal aan m’n heupen waardoor het soms omhoog kruipt…

OOTD roze poncho

En daarbij droeg ik een witte broek die ik wat oprolde. Deze broek vind ik niet meer zo mooi omdat ze onderaan iets te breed naar mijn zin is, maar ondertussen heb ik bij C&A al een nieuwe gekocht die een beetje ripped is, die vind ik veel mooier!

outfit details roze

Hier zie je de details van mijn outfit. Onder het truitje droeg ik een simpele witte top. Als juwelen droeg ik mijn roze horloge van Oasis en mijn ring en armbandje van ByMotherNature. Ook droeg ik mijn nieuwe favoriete Mulberry tas. Op mijn nagels droeg ik natuurlijk een een roze kleurtje, lekker matchy-matchy!

outfit roze zomerponcho

En hier zie je nog eens de hele outfit. Zelfs mijn roze ballerina’s van Tamaris passen erbij!

Wat vind jij van mijn outfit? Hou jij tegenwoordig ook zo van roze of ligt het aan mij?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

9 reacties op “Outfit: pink is the new black

    1. Dankjewel Annemijn! Haha ja, het zal wel weer in m’n hoofd zitten, maar ik voel me toch beter in de andere Deze had ik al heel lang en de nieuwe kostte maar €20 dus ik kon ze niet laten liggen :-p