Ootd: kerst

Fashion, Outfits

OOTD KERST

Vandaag laat ik jullie nog snel mijn outfit van gisterenavond en vandaag zien. Op Kerstavond droeg ik mijn coated broek en op Kerstdag droeg ik een rokje. Hieronder laat ik jullie de foto’s zien.

Image00003

Op Kerstavond ging ik samen met mijn vriend bij mijn papa eten. Het was een gezellige avond met veel cadeautjes! Die krijgen jullie binnenkort trouwens ook nog te zien Maar goed, in deze post draait het om mijn outfit. Aangezien er bij mijn papa drie grote honden zijn durfde ik een jurkje met panty’s niet te riskeren, dus ging ik voor mijn zwarte ‘leren’ of coated broek van Vila. Bovenaan droeg ik mijn nieuwe blouse van Primark en een eenvoudige trui van Pimkie die ik omtoverde tot kersttrui. Als schoenen droeg ik mijn nieuwe superhoge enkellaarsjes, om alvast wat te oefenen voor Oudejaarsavond, haha!

Image00006

Vandaag ging ik met de familie langs de kant van mijn mama eten bij mijn nonkel. Ik koos opnieuw voor het rode Primark hemdje, maar deze keer combineerde ik het met een leuk rokje van Vero Moda. Ik ging opnieuw voor mijn nieuwe enkellaarsjes en natuurlijk nam ik ook mijn nieuwe Tom & Eva tas mee! Daar komt trouwens binnenkort ook nog een artikel over online

Ik hoop dat jullie ook allemaal gezellige dagen achter de rug hebben en misschien nog wel mogen hebben de komende dagen.

Wat vinden jullie van mijn kerstoutfits?

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Ootd: kerst