Prachtige juwelen van By Mother Nature (+ verrassing)

Fashion, Lifestyle

collage bmn

Onlangs ontdekte ik een superleuke webshop met hele mooie juwelen: By Mother Nature. By Mother Nature verkoopt een heleboel ringen, kettingen, oorbellen en armbanden die zelfgemaakt zijn door ontwerpster Annette Verschraagen. De meeste juwelen zijn gemaakt met natuurlijke stenen, wat heel speciaal is. Bovendien hebben de verschillende soorten stenen ook elk een betekenis. Lavasteen staat bijvoorbeeld symbool voor moed, wilskracht en volharding. Op de website kan je de betekenis van de verschillende steensoorten ook terugvinden.

Ik vind de juwelen ook heel erg leuk om cadeau te geven. Ze zijn erg origineel en nog niet eens zo duur! Bovendien kan je een juweel kiezen met een steensoort die bij die persoon past. Je kan alle stuks apart kopen, maar er zijn ook hele leuke setjes samengesteld die goedkoper uitkomen dan wanneer je de juwelen apart koopt. Ik heb hieronder enkele van mijn favoriete juwelen voor jullie op een rijtje gezet.

foto 1 (1)

earth-flower

foto 2

foto 2 (1)

foto 4

foto 1

tiger-set

 

foto 5

 

loved-set

Ben je benieuwd naar meer? Neem dan snel een kijkje op www.bymothernature.nl! Je kan @Bymothernature ook volgen op Instagram als je nog meer mooie foto’s van de collectie wil zien verschijnen. En ben je net als ik verliefd geworden op deze prachtige juwelen? Dan heb ik een leuke verrassing voor jou! Met de kortingscode ‘kimsbloglife’ krijg je 10% korting op de volledige collectie! Wees er snel bij, want de code is slechts geldig tot het einde van deze maand!

Als je iets besteld hebt, laat het me dan zeker weten via de comments of een foto op Instagram! Ik ben benieuwd!

Wat vind jij van de juwelen van By Mother Nature? En welke van bovenstaande foto’s is jouw favoriet? Ik vind de laatste twee setjes de allermooiste?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

10 reacties op “Prachtige juwelen van By Mother Nature (+ verrassing)