Shoplog april met o.a. H&M en Action!

Fashion, Shoplogs, Video's

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen tijd allemaal gekocht heb. Ik shopte onder andere bij H&M, Action en C&A. Veel kijkplezier!


Ik heb deze video trouwens voor het eerst met mijn nieuwe iPhone gemaakt, wat vinden jullie ervan? En wat is jouw favoriete item?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

10 reacties op “Shoplog april met o.a. H&M en Action!

 1. Ik vind de kwaliteit net goed van de video… Jammer van die bikini…. Heb ik altijd met bikini’s….
  Ik heb van de Action een waterkoker (mijn ouders ook) en die werkt wel goed. Een tip voor een blender: die van de Aldi (als ze er nog eens te koop zijn). Oké, da’s een grote, maar door de glazen kom riskeer je geen kapotte kom als je bevroren fruit mixt (trust me, je wil niet plots bevroren fruit door de keuken zien vliegen)…
  Lees het vorige artikel van Bibiane: 12 dingen die ik geleerd heb als mama in de eerste 2 maandenMy Profile

  1. Ik vond de kwaliteit eigenlijk ook best goed Ik heb m’n instellingen wat aangepast dus volgende keer zou het nog beter moeten zijn Ik zal het in het oog houden bij de Aldi!

 2. Erg leuke bikini! Jammer dat het bovenstuk niet past.. Ben zelf van plan om ook een blender te kopen en wilde hem eigenlijk bij de Action halen, dat ga ik dus maar niet doen!

  Oh, ik wil ook nog even zeggen dat ik je lay out heel tof vind!
  Lees het vorige artikel van Robin: Film review: The Longest RideMy Profile

 3. Wat een leuke spulletjes, Kim! De Action heeft zo’n mooie en goedkope dingetjes! De laatste keer toen ik er met mijn vriend heen ging, wou ik dat fotokadertje kopen, maar ik heb het laten staan. Nu toch een beetje spijt van. En jammer van die blender! Ben je er mee terug gegaan?
  Lees het vorige artikel van Anneleen: No Words TagMy Profile

  1. Ben er nog niet terug mee gegaan omdat ik geen zin heb er speciaal voor naar de Action te rijden… Maar als ik eens in de buurt moet zijn ben ik wel van plan ermee terug te gaan, ze zullen mijn geld wel moéten teruggeven!

  1. Ja ik vind hem ook erg mooi, ik hoop dat ik nog een beter maatje vind En met de slip ons ben ik ook zo blij! De kimono heb ik nog niet gedragen, ik durf nog niet zo goed haha!

 4. Weer leuke dingen geshopt! vooral de ripped jeans is echt leuk voor nu in de lente.
  Ik vind de kwaliteit van de camera van je iPhone niet zo goed t.o.v. Je andere filmpjes. Die zijn echt scherp. Ik merkte toch meteen een groot verschil. Het geluid was wel goed!

  1. Ja ik ben heel blij met de jeans, heb ze al veel aangehad! Ik vind de kwaliteit eigenlijk best goed, alleen het geluid wat minder haha! Vreemd dat het zo verschilt Ik heb nu m’n filminstellingen nog wat hoger gezet dus ga het volgende keer nog eens proberen met mijn telefoon, en als het dan niet goed is neem ik weer m’n spiegelreflex