Shoplog Primark & H&M (mei 2015)

Fashion, Shoplogs, Video's

shoplog primark en h&m

Vorige week ging ik samen met een vriendin voor het eerst naar de Primark in Brussel! Ze waarschuwde me op voorhand dat de winkel nogal klein is, maar uiteindelijk vond ik het goed meevallen. De winkel heeft één verdieping met dames- en herenkleding, maar ik vond de verdieping best groot. Bovendien vond ik het eigenlijk wel voldoende, want shoppen bij Primark is altijd zo vermoeiend! Er was trouwens ook superveel volk, en dat op een vrijdagvoormiddag! Nadien gingen we ook nog even bij H&M, maar dan hadden we er al snel genoeg van! Maar goed, waarschijnlijk ben je vooral benieuwd wat ik gekocht heb, dus dat laat ik je hieronder zien!

 

Wat vind jij mijn leukste aankoop? En ben jij al eens in de Primark in Brussel geweest?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 reacties op “Shoplog Primark & H&M (mei 2015)

  1. Leuke spulletjes, Kim! Die jurkjes staan je heel mooi, zo zomers! Ik wil ook nog een graag leuke jumpsuit scoren binnenkort Jammer genoeg ben ik nog nooit in een Primark geweest… Er is niet direct zo’n winkel bij me in de buurt en de drukte schrikt me een beetje af. Maar de prijzen zijn dan weer wel aantrekkelijk!
    Lees het vorige artikel van Anneleen: No Words TagMy Profile

    1. Primark ken ik niet zo goed. Een kennis in New York koopt alles bij H&M en Zara. In Manhattan hebben beide ketens verschillende winkels. Moet eens nakijken of ze vestigingen in Brooklyn hebben waar een andere kennis woont. Zelf werken ze in de mode (Calvin Klein Collection op de meest exclusieve straat van NYC – Madison Avenue waar alle modemerken een zaak hebben).