Shoplog ZEB: Only en Vero Moda

Fashion, Shoplogs

shoplog ZEB
Maandag konden jullie al een shoplog zien van allerlei dingen die ik gekocht had de afgelopen weken. Maar vorige vrijdag, nadat de video al klaar stond, kreeg ik plots een smsje dat er die avond een nocturne was bij ZEB en dat de hele collectie dan aan -20% was! Dat kon ik natuurlijk niet weerstaan, dus ging ik na stage snel nog even langs bij ZEB. Benieuwd wat ik gekocht heb? Kijk dan snel verder!

peachkleurige blazer Only
Deze peachy blazer is van Only en kostte normaal gezien €39,95. Er ging bijna €8 korting af, dus betaalde ik nog €32. Mooi meegenomen!

t-shirt scoop me up - Only
Dan kocht ik nog een roze t-shirt van Only met een leuk ijsje erop! Deze vind ik leuk te combineren met mijn zwarte blazer van H&M. Het t-shirt kostte normaal €14,95, nu nog €12. Daarvoor kon ik hem dus niet laten liggen!

roze bloesje Vero Moda
En weer iets roze, haha! Ik vind roze een mooie kleur voor de lente en het staat goed bij mijn blond haar vind ik! Dit is een iets chiquer topje van Vero Moda. Pas toen ik ermee thuiskwam zag ik dat de voor- en achterkant eigenlijk een ander kleur roze zijn, maar dat is eigenlijk best nog wel leuk. Dit topje kostte €21,95, maar ik betaalde nog ongeveer €17,50.

fluffy trui Only
En tenslotte moest ik natuurlijk ook nog iets kopen dat niet roze was, haha! Deze witte fluffy trui van Only vond ik wel leuk! Perfect voor op een koudere lentedag! Deze was normaal €26,95, ik betaalde nog ongeveer €21,50.

Ik ben heel erg blij met al m’n aankopen en kan nu weer voor een tijdje verder! Welke van mijn aankopen is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

19 reacties op “Shoplog ZEB: Only en Vero Moda