Shoplog ZEB

Fashion, Shoplogs

shoplog zeb

Ik had mezelf voorgenomen om heel de maand januari (en ook februari) geen kledij te kopen, maar helaas heb ik me toch even laten gaan! Nu ja, ik heb alleen een paar dingen in de sale gekocht dus ben best nog wel fier op mezelf! Vanaf nu ga ik gewoon weer flink door tot eind februari! Maar ik ben toch heel eerlijk met jullie en laat jullie in deze shoplog zien wat ik gekocht heb! Veel kijkplezier!

Vergeet niet de video in HD te zetten via het tandwieltje voor een betere kwaliteit!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

16 reacties op “Shoplog ZEB

    1. Hihi, dankjewel dat je me verdedigt! Inderdaad, één keertje een beetje zondigen is nog niet zo erg, anders had ik sowieso al veel meer gekocht deze maand! En nu kan ik inderdaad weer eventjes voort!

  1. Leuk dat je zo optimistisch bent door alleen maar leuke zomer dingetjes te kopen! Nu komt de zomer vast sneller

    Super leuke topjes zijn het trouwens! Met die diamantjes en alles

    1. Dankjewel! Ja, het zijn eens wat specialere topjes he, wel leuk Haha, ik hoop ook dat de zomer er nu sneller aankomt! Ik vond het wel fijn zo met de feestdagen enzo, maar nu die voorbij zijn mag de zomer weer snel komen!

    1. Haha ja ik vind het ook knap van mezelf! En ook al laat ik me af en toe toch even gaan, het is alleszins al beter dan gewoon kopen zonder rem, want dan had ik deze maand waarschijnlijk alweer 5 zakken vol gekocht!