Fotoshoplog: vestjes voor de herfst

Fashion, Shoplogs

vestjes herfst 2015

Het weer is aan het veranderen en natuurlijk kon ik me weer niet inhouden om alweer wat dingen te kopen voor het nieuwe seizoen. Ik kocht vooral veel vestjes, superleuk want deze kunnen een simpele outfit meteen af maken! Aangezien het qua hoeveelheid best goed meevalt laat ik het jullie deze keer aan de hand van foto’s zien in plaats van in een video.

vestjes Only

Ten eerste kocht ik twee vestjes of cardigans. De linkse met het zwart-wit patroontje is van Jaqueline de Young en kostte ongeveer €30. Hij heeft een beetje een speciale textuur, wat hem net zo leuk maakt vind ik. De rechtse is van Only en betaalde ik €25. Deze is heel eenvoudig maar ik vind hem toch heel leuk. Het watervaleffect en de kleur vind ik heel mooi.

suede vestje Vila en poncho esprit

Dan kocht ik ook een camelkleurige suède vestje van Vila. Deze was iets duurder (€50), waardoor ik nog wel wat getwijfeld heb of ik hem zou kopen, maar ik ben er uiteindelijk superblij mee! Het stofje is heel zacht en warm en hij heeft ook weer zo’n leuk watervaleffect. Ook dacht ik nog een witte poncho in de webshop van Esprit. Deze was aan de helft van de prijs en ik betaalde hem nog €15. Deze is iets meer voor de zomer/lente, maar ik ga hem zeker nog dragen in Barcelona!

witte All Stars

En tenslotte kocht ik nog een paar witte All Stars bij Zalando. Ik had enkele jaren geleden al eens witte All Stars (van die met een hele platte zool) gekocht, maar deze hebben helaas nooit goed gezeten waardoor ik ze ook bijna nooit gedragen heb. Deze zitten wel heel goed en ik denk dat ik er goed mee zal kunnen stappen dankzij de dikke zool! Perfect, want ik kocht ze eigenlijk ook om mee te nemen naar Barcelona!

Heb jij al nieuwe items gekocht voor de herfst? 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

5 reacties op “Fotoshoplog: vestjes voor de herfst