Primark Heaven: shoplog #1

Shoplogs

Hallo iedereen!

Er zijn al een tijdje geen posts meer gekomen op mijn blog omdat ik er lang over getwijfeld heb om te stoppen met bloggen… Ik vind het heel eng dat mensen die ik ken dit allemaal kunnen lezen en zien… Maar hoe meer leuke blogs van anderen ik zie, hoe meer het telkens weer begint te kriebelen! Ik vind het leuk om te schrijven en dingen te delen, dus heb ik besloten om gewoon te doen wat ik graag doe! En ik begin meteen al met mijn grootste angst: mijn allereerste filmpje! Ik ben vorige week woensdag met twee vriendinnen naar de Primark in Luik geweest en heb heel veel leuke zomerkledij gekocht! en ook bij New Look in Luik heb ik nog wat dingen gekocht. Ik was er zoooo blij mee dat ik ze graag met jullie wilden delen, en dan al meteen in een filmpje! Ik weet dat er nog wat werk aan is: de belichting zit nog niet zo goed, ik zeg nog vaak ‘euh’, enzovoort… Maar ik vind het niet slecht voor de eerste keer en hoop dat jullie het ook leuk vinden! Op het einde van het filmpje verschijnen er ook nog wat foto’s waarop jullie enkele outfits kunnen zien!

Veel kijkplezier!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 reacties op “Primark Heaven: shoplog #1

  1. Heyy,

    Ik kwam langs je blog en dacht hier moet ik meer van lezen. Ik ben sinds januari bezig en twijfelde ook een paar keer maar dan of het wel leuk was wat ik deed. Je moet echt niet stoppen ik vind je blog super leuk! Ik blijf het volgen!

    -Hanna

    1. Bedankt! Leuk om te horen jouw blog ziet er ook leuk uit, al vind ik het wel een beetje jammer dat je in het Engels schrijft… Daardoor heb ik meteen wat minder zin om eraan beginnen te lezen. Maar ik begrijp wel dat je het doet hoor, zo is je doelpubliek natuurlijk ook veel groter!