Shoplog Primark Eindhoven

Shoplogs

Vorig weekend ging ik met de ex-chiromeisjes een weekendje op ‘mini-kamp’. We vertrokken vrijdagavond naar het verre Hamont-Achel, tegen de Nederlandse grens. Onderweg regende het pijpenstelen, wat niet zo aangenaam was aangezien ons plan was om ons tentje op te slaan in een wei en daar twee nachten in te slapen… Toen we aankwamen in de gietende regen en de boer (van de wei waarop onze chiromeisjes kamperen) ons de wei toonde waarop we ons tentje mochten opslaan, zakte de moed ons al een beetje in de schoenen. Gelukkig kregen we het voor elkaar dat we in de schuur van de boer mochten slapen zodat we een dak boven ons hoofd hadden en ons tentje niet hoefden op te slaan in de gietende regen. Die nacht sliep ik lekker hoog en droog: in een overdekte aanhangwagen in de halfopen schuur!

IMG_3551

De volgende middag besloten we naar Eindhoven te rijden en er een bezoekje aan de Primark te brengen. Ik had al gehoord dat daar de grootste Primark uit de omstreken was en wilde er dus altijd al eens naartoe! En met haar vier verdiepingen was de winkel inderdaad echt wel de moeite waard!

IMG_3554

 

 

Zijn jullie benieuwd naar wat ik gekocht heb? Bekijk dan snel deze video:

Gelukkig was mijn gezelschap niet zo in de mood om te shoppen, want anders had ik waarschijnlijk nog veel meer gekocht! Maar ik wil er zeker nog eens teruggaan als ik weer wat kleren ‘nodig’ heb, in de winter misschien

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Zijn jullie ooit al eens in de Primark in Eindhoven geweest? Vinden jullie het ook zo fijn of is het er te groot en te druk voor jullie?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 reacties op “Shoplog Primark Eindhoven