Shoppen vs. blokken

Shoplogs

HAPPY ME! Mijn pakje van ZEB is aangekomen! Toen de bel ging verscheen er een grote glimlach op mijn gezicht en spurtte ik 2 verdiepen naar beneden om zeker op tijd de deur te kunnen openen en mijn pakje in ontvangst te kunnen nemen! Want die postbodes van tegenwoordig rijden altijd veel te snel weer weg!

In januari ben ik telkens gefrustreerd omdat ik niet kan gaan shoppen omdat ik moet blokken, net wanneer het solden zijn! Meestal ga ik dan toch wel eens een paar uurtjes winkelen, maar dat vind ik natuurlijk niet voldoende! Dus besloot ik deze keer eens online te kijken… Dan heb je meteen een volledig overzicht van de collectie (i.p.v. tussen de drukke rekken te moeten zoeken en vechten om het laatste stuk ). Bovendien verlies je dan geen tijd met je haar wassen, je aankleden en je heen en terug naar de winkel verplaatsen. Ideaal voor tijdens de blok dus! :) En ik vind het stiekem ook wel leuk om zo’n pakje thuis geleverd te krijgen, net alsof je een cadeautje krijgt :) Jammer genoeg wel eentje dat je zelf betaald hebt :( En eigenlijk shop ik ook wel graag online omdat ik een eeuwige twijfelaar! Ik vind het heel moeilijk om in de winkel snel te beslissen of ik iets al dan niet zou kopen… Ik pas alle kledingstukken minstens 3 keer en dan kan ik soms nog moeilijk beslissen! Als ik met mijn vriend of vriendinnen ga shoppen kijken ze mij al bang aan als ze zien dat ik veel stuks naar de paskamers meeneem! Dan weten ze dat ze lang zullen moeten wachten en over elk stuk minstens 3 keer hun mening zullen moeten geven :) En het ergste van al is… Vaak kom ik dan thuis en heb ik spijt dat ik de verkeerde beslissing gemaakt heb! Daarom vind ik het dus heel handig als ik de kledingstukken thuis toegestuurd krijg en ze enkele dagen kan houden en enkele keren kan passen vooraleer ik beslis! Bovendien vind ik het vaak lastig dat je in de winkel geen bijpassende schoenen of kleren aanhebt… Thuis kan je meteen kijken of je enkele leuke outfits kan samenstellen met het stuk en of je wel schoenen hebt die onder die broek of dat jurkje passen!

Ik schuimde de afgelopen week al verschillende webshops af. Er bestaan trouwens ook leuke apps (o.a. van Zara, H&M en Mango) zodat je op je smartphone de collectie snel even kan bekijken! Handig! Je kan dan ook meteen een screenshot nemen van de stukken die je leuk vindt zodat je ze nadien snel terug kan bekijken! Uiteindelijk vond ik veel leuke (al sterk afgeprijsde!!!) stuks bij ZEB!

Hier zijn ze!

IMG_1299
Super blij dat m’n pakje zo snel geleverd werd! (vrijdag besteld en dinsdagochtend aangekomen)
IMG_1297
T-shirt van Only: -50% –> €7,95
Broek van Pieces: -50% –> €19,95
IMG_1295
Jumpsuit van Only: nieuwe collectie –> €29,95
IMG_1302
Links: losse t-shirt van Only: -30% –> €8,95;
broek Pieces (zie boven)
Midden: losse t-shirt Madonna: -40% –> €9,95;
coated broek Only: geen korting –> €39,95
Rechts: zelfde t-shirt als links maar in zwart;
broek Vero Moda: -50% –> €14,95
IMG_1326
Muts met pompon van Only: geen korting –> €14,95
IMG_1300
Topje met dierenprint van Only: geen solden –> €12,95
IMG_1301
T-shirt met lange mouwen van Madonna: 45% korting –> €9,95

Nu moet ik natuurlijk nog enkele dagen nadenken over wat ik wel of niet ga houden! Ik was al een tijdje op zoek naar losse T-shirts, dus ik denk dat ik die wel ga houden Het topje met tijgerprint en het t-shirt met de tijger vind ik ook heel leuk! Het zwarte bloesje met kant van Madonna is jammer genoeg te klein :( Ik kan er bijna niet in bewegen! Jammer genoeg hebben ze geen grotere maat meer! De 2 broeken met print zitten heel goed en zijn helemaal niet duur! Toch twijfel ik een beetje omdat ze wel nogal opvallend zijn! De zwarte fake-leren broek vind ik ook heel mooi! Jammer genoeg is ze te klein (krijg ze niet dicht :$)… MAAAR ik heb nog eens op de site gekeken en heb een gelijkaardige gevonden van Vila, met korting voor €19,95! Nog beter dus! Heb ze ondertussen al besteld! Hopelijk zit ze even mooi als deze… en kan ze wel dicht! Over de muts en de jumpsuit twijfel ik ook nog… De muts vind ik wel leuk en lekker warm, maar vind dat ze wat vreemd staat… Ze lijkt bovenaan precies te groot voor mij hoofd De jumpsuit vind ik ook wel leuk, maar die lijkt wat te groot en ik vind dat hij een beetje raar staat… Gelukkig heb ik nog 2 weken om erover na te denken

Terwijl ik op de website zocht naar andere maten ben ik natuurlijk nog meer leuke stuks tegengekomen! Heb ze maar meteen samen met de coated broek besteld! :$ Is nu het moment aangebroken dat ik wel moét toegeven dat ik (een beetje) shopverslaafd ben?

Ik kijk er alweer naar uit om snel naar beneden te rennen als de postbode aanbelt met mijn volgende pakje!

PS: tijdens het zoeken naar andere maten zag ik dat de donkere geprinte broek van Pieces nog meer afgeprijsd was! Nu kost ze plots nog maar €11,95 i.p.v. €19,95!!! Ik ga de mijne dus terugsturen en heb ze opnieuw besteld voor een superprijsje!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

7 reacties op “Shoppen vs. blokken

  1. Hahahaha leuk stukje! Sooooooo trueeee!!

    “Als ik met mijn vriend of vriendinnen ga shoppen kijken ze mij al bang aan als ze zien dat ik veel stuks naar de paskamers meeneem! Dan weten ze dat ze lang zullen moeten wachten en over elk stuk minstens 3 keer hun mening zullen moeten geven En het ergste van al is… Vaak kom ik dan thuis en heb ik spijt dat ik de verkeerde beslissing gemaakt heb!”