Leuke interieurspulletjes bij Zeeman!

Interieur, Shoplogs

interieurspullen zeeman

Op blog van Lisanne zag ik dat ze momenteel leuke interieurspulletjes hebben bij Zeeman. Ze sluiten zelfs helemaal aan bij de (intussen al niet meer zo) nieuwe interieurtrends: koperkleur, marmerprint, hout en glas. Ik heb al zo veel interieurspulletjes dat ik ze niet meer allemaal in mijn kamer kan zetten, maar aangezien we op zoek waren naar een appartementje, liet ik mezelf toch toe eens een kijkje te gaan nemen. En natuurlijk kon ik het niet laten om alvast wat spulletjes te kopen! Intussen hebben we al een appartementje gevonden, dus ik zal de spullen binnenkort al een plekje kunnen geven! Vandaag laat ik ze aan jullie zien (hopelijk nog voordat ze uitverkocht zijn), en binnenkort zien jullie ze misschien nog wel voorbijkomen op de foto’s van de inrichting van ons appartementje

clipboard zeeman

Laten we beginnen met dit clipboard (of hoe noem je zoiets?). Eigenlijk een vrij simpel karntonnen bord met een eenvoudige zwarte clip eraan, en een wit blad met een leuk tekstje erop. Maar toch vind ik dit wel leuk om ergens op een plakje tegen de muur te zetten. Je kan er ook gewoon zelf een blad met een leuke quote of afbeelding in stoppen, dus je kan zelfs eens afwisselen. Dit kostte €0,99.

glazen stolp zeeman

Ook vond ik deze glazen stolp met houten ondergrond. Zo eentje wilde ik eigenlijk al lang, het lijkt me leuk om er een klein cactusje of vetplantje onder te zetten. Deze was €3,99.

koperkleurige draadmand

Ook vond ik er deze koperkleurige draadmanden. Ik heb al een grote zwarte draadmand waar ik dekentjes in stop, een lange witte draadmand waar inpakpapier in zit, en twee kleinere witte draadmandjes, maar een koperkleurige had ik nog niet! Haha! Alleen weet ik soms niet zo goed wat ik er in kan stoppen, maar goed, dat zien we later wel Deze grote (€3,99) kan ik misschien zelfs als vuilnismand gebruiken, en het kleintje (€0,99) is leuk als pennenhouder.

koperkleurige kadertje zeeman

Om in het koperkleurige thema te blijven, nog dit kadertje (€2,49). Ik weet nog niet goed wat erin ga stoppen, maar ik denk misschien eerder een tekstje dan een foto. Of misschien een zwart-wit foto… Ik zie wel, haha! Er hangt trouwens ook een touwtje aan, dus het kan daar ergens aan opgehangen worden, dat vind ik wel leuk.

kussensloop en servetten met marmerprint

Ook met de marmertrend zijn ze mee bij Zeeman! Ten eerste kocht ik twee kussenslopen met een soort van marmerprint erop. De print is wel zwart, wat ik nogal hard vind. Ik had het mooier gevonden in het grijs, maar goed, ik nam ze toch maar mee voor €1,99 per stuk, haha! Ook kocht ik nog een pakje met bijpassende servetten en nog wat kleinere servetten met een ander printje (€1,79).

marmeren vaasje zeeman

En dan nog dit ‘marmeren’ vaasje. Een leuke vorm, leuk om kleine bloemetjes in te zetten of misschien zelfs om leeg te laten staan. Voor deze betaalde ik €4,99.

Zo, dit waren de items die ik gescoord heb. Ik hoop nu dat ze in ons nieuw huisje gaan passen en dat ik er een leuk plaatsje voor kan vinden, haha! Maar goed, zo duur waren ze niet, dus als ik ze niet allemaal gebruik is het nog geen ramp

Wat vind jij van de spulletjes van Zeeman?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

24 reacties op “Leuke interieurspulletjes bij Zeeman!

 1. Wow, ik wist écht niet dat Zeeman zulke leuke dingen had! Super handig dat ik op jouw blog ben terecht gekomen, want ik ga binnenkort aan dit stadium in mijn leven beginnen En daar zal dus vast en zeker een bezoekje aan de Zeeman bijhoren. Liefs!

 2. Zijn de marmeren spulletjes niet van Zeeman? Omdat er Hema staat… Heel leuke spulletjes! En super dat je ze binnenkort al een plekje kan geven in jullie eigen stulpje!

 3. Wauwie wat een gave spulletjes! Ze zijn zo leuk en ik had ook totaal niet verwacht dat je ze bij de Zeeman had gehaald! Snel maar eens langs de zeeman

 4. Ik heb ook al veel te veel van dit soort dingen, maar toch hè, je gaat toch weer heen met je goede gedrag. Héél herkenbaar, haha. Ik ben fan van dat vaasje en ik vind dat draadmandje in het klein (pennenbakje) ook heel leuk. Ik was nog op zoek naar zoiets voor in mijn lokaal.
  Ben benieuwd naar je interieurfoto’s!
  Lees het vorige artikel van Anne: Review | Catrice Matt 6Hr Lip ArtistMy Profile

 5. Waw, echt superleuke spulletjes en ik zou nooit vermoeden dat ze van Zeeman komen. Echt een goede tip, ik ga vanmiddag meteen eens kijken.

 6. Ik ben toevallig gisteren bij de Zeeman geweest en daar kocht ik de stop en het kadertje. Onder de stolp heb ik twee cactusjes met zand gezet en in het kadertje wil ik vullen met gedroogde bloemblaadjes.

  1. Dankjewel Annemijn! Oei, jammer! Nochtans hebben ze ze wel in Nederland hoor! Ik weet alleen niet hoe lang ze deze verkopen… Of misschien waren ze al uitverkocht!

 7. Hey Kim. Super leuke spulletjes. Maar één tip. Koop pas decoratie wanneer je er echt woont en je alle meubels gekocht hebt. Ik heb de helft van mijn decoratie niet gebruikt omdat ik het dan toch niet zo goed vond passen bij de rest of dat ik er geen leuk plaatsje voor vond. Groetjes en heel veel succes!

  1. Haha, ik vrees dat ik hetzelfde probleem ga hebben! Maar ik kon het toch niet laten omdat ik bang was dat ze anders uitverkocht zouden zijn. Nu ja, ze waren niet zo duur, dus het is nog niet zo’n grote ramp als ik ze uiteindelijk nergens kan zetten. Wel zonde natuurlijk! Vanaf nu houd ik me in tot onze meubels staan, haha!

   1. Als je ze nergens kwijt kan, kan je het nog altijd gebruiken als cadeautje voor iemand haar verjaardag of als iemand zelf gaat samenwonen haha.