Mijn bestelling van de Anne Solveig Home Collection is aangekomen!

Interieur

Anne Solveig home collection
Kennen jullie Anne van Annesolveig.nl? En wisten jullie ook dat ze vorige week een home collection heeft uitgebracht in samenwerking met House of Lou? House of Lou is een hele leuke webshop met onder andere juwelen, kledij en accessoires, maar nu is er sinds kort dus ook een collectie met interieurdecoratiespullen die Anne speciaal voor ons heeft uitgekozen! Ik vind Anne haar interieursmaak echt heel mooi en was dus ook heel erg benieuwd toen ze aankondigde dat ze een eigen home collectie op de markt bracht. Ik nam meteen een kijkje en vond bijna alle spullen echt heel erg mooi en leuk! Helaas woon ik nog thuis en heb ik alleen maar een kleine slaapkamer om te decoreren (die overigens al bomvol staat en hangt), maar ik kon het me toch niet laten om enkele spulletjes te kopen! Benieuwd naar wat ik gekocht heb en hoe het bevalt? Lees dan snel verder!

Ten eerste kocht ik een letterslinger! Die wou ik al een tijdje hebben, maar in elke webshop dat ik keek was hij uitverkocht! Toen ik zag dat Anne ook een superleuke letterslinger (mét extra leuke figuurtjes) verkocht, was ik helemaal blij! Anne gaf al haar spullen trouwens ook een superleuke naam, deze heette ‘Quote me away’.

letterslinger alfabet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo zien de letters eruit. Van de letters die het meest voorkomen in woorden zijn er meer (een stuk of 4) dan van de letters die minder vaak voorkomen (2 of 3). De belangrijkste klinkers (A, E en O) zijn er zelfs in twee verschillende vormen (hoofd- en drukletter). Bij sommige letters is de binnenkant uitgehold en bij andere weer niet. Ik (met mijn neurotische trekjes) vind dat op het eerste zicht wat storend en zou ze wel overal uithollen, maar uiteindelijk vind ik dat het wel nog een leuk effect heeft zo.

letterslinger cijfers

Er zaten ook cijfertjes bij, leuk! En de gewone streepjes kan je als spatie gebruiken als je een zin in één slinger wil maken.

letterslinger symbooltjes

 

En dan ook nog symbooltjes, die zijn echt super leuk! Vier hartjes en vier sterretjes en van de rest twee stuks. Superleuk!

letterslinger kimsbloglife

Natuurlijk moest ik ze meteen even uittesten! Ik wilde eigenlijk eerst ‘Sping is in the air’ maken, maar ik heb zo weinig plaats op m’n kamer om die op te hangen Dus maakte ik ‘Kimsbloglife’, ook superleuk! Ik weet nog niet of hij daar gaat blijven hangen want het is daar wel al redelijk druk met die lampjes, maar ik vind het wel leuk, zo hangt die ook op de achtergrond als ik een filmpje opneem. Ik kijk er al naar uit als ik m’n eigen huisje (en blogkantoortje, hihi) zal hebben, dan kan ik op verschillende plaatsen in het huis een leuke letterslinger ophangen, hihi! Het ophangen ging trouwens erg makkelijk. Er zitten kleine grijze splitpennetjes bij om de letters aan elkaar vast te maken en een lange witte elastiek om de slinger aan de muur te hangen.

Dan kocht ik ook nog een superleuk wit houten hartje: ‘White heart’. Achteraf bedacht Anne dat een andere leuke naam ‘Wood you love me?’ was geweest, dat vond ik echt zo leuk bedacht! Ik noem de mijne dus zo, haha!

wooden heart

Van dichtbij is het hout wel een beetje vuil, dat vind ik wel jammer. Maar als het wat verderaf staat val het niet zo op, en enerzijds heeft het ook wel iets zo. En anders kan ik er altijd nog eens over gaan met een likje witte verf

En tenslotte bestelde ik ook nog deze superleuke krijtbordstickers. Deze heten ‘Chalk me Up’. Ook heel erg leuk om bijvoorbeeld op kleine ladekastjes, potten voor in de keuken of bloempotjes te kleven. Je kan er dan dus met een krijtje iets op schrijven, makkelijk om dingen op een leuke manier te labelen! Deze ga ik nu nog niet meteen gebruiken omdat ik zo niet meteen weet waarvoor, maar eens ik mijn eigen huisje heb zullen ze zeker en vast van pas komen!

krijtbord stickers

Ben je benieuwd wat er nog allemaal te koop was? Neem dan even een kijkje op de blog van Anne. Helaas zie ik dat veel spullen ondertussen al uitverkocht zijn. Ik weet niet of ze nog terug binnen zullen komen. Toch is het de moeite om nog even in de webshop te gaan kijken, want er zijn nog enkele hele mooie spullen beschikbaar!

Hou jij ook zo van interieurdecoratie? En wat vind jij van de home collection van Anne?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

18 reacties op “Mijn bestelling van de Anne Solveig Home Collection is aangekomen!

  1. Jammer dat het witte hartje een beetje vuil toekwam… Maar je kan het inderdaad terug wit schilderen als je wilt die letterslinger vind ik zo leuk en die stickertjes voor op te schrijven met krijt ook! ik mag pas beginnen kopen van mezelf, als mijn vriend en ik echt het idee hebben om te gaan samenwonen, anders begin ik nu al veel te veel te kopen
    Lees het vorige artikel van Anneleen: #PlukhetGeluk project 5My Profile

    1. Ja, die vind ik ook heel erg leuk! Maar ik heb al een houter ster en ik vind een ster wat meer voor de winter dus die heb ik laten liggen