Mr. Right & Mrs. Always Right

Interieur, Shoplogs

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik kwam vandaag in de late namiddag terug van een paar daagjes aan zee en vond in de brievenbus een briefje om een pakje te gaan ophalen op het postkantoor. Ik kon meteen raden wat het was! Mijn kussenslopen van Lightinthebox.com! Het was al 16u55 en om 17u zou het postkantoor sluiten, maar ik besloot het erop te wagen en snel nog naar het postkantoor te rijden. Ik kwam aan om 17u en het was eigenlijk al gesloten, maar ik had geluk dat er net een postbode aankwam die nog naar binnen wilde waardoor ze de deur weer kwamen opendoen. En ik had een tweede keer geluk dat de lieve dame mij (nadat ik heel droevig had gekeken en 3x zei dat ik mij zo hard had gehaast) mij toch nog binnen liet. Ze zeurde wel een beetje dat ze elke dag overuren moet doen en daar niet voor betaald wordt en dat ze in 40 jaar tijd zeker al 10.000 overuren heeft gedaan en daarvoor nooit een cent gezien heeft, maar goed, ik was binnen en kon mijn pakketje ophalen (en ook nog een ander pakketje terugbrengen, dat ik in al mijn haast niet dicht had geplakt waardoor de arme vrouw nog meer werk met mij had, haha) Maar ik ben superblij dat ik het pakje nog snel gehaald heb! Wat vind ik de kussenslopen mooi!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik had deze kussenslopen echt al héél lang op het oog, maar vond ze altijd wel nog duur voor gewoon 2 kussenslopen, en dan nog zonder kussen erin. Maar omdat ze na zo lang nog steeds in mijn hoofd zaten besloot ik ze toch maar te bestellen. Ze waren ook een klein beetje afgeprijsd, waardoor ik er nog ongeveer €17 voor betaalde. Maar dan had ik natuurlijk nog geen kussens! Die kocht ik apart bij de Action voor €1,69 per stuk. Voor ongeveer €20 in totaal heb ik dus mijn twee volledige kussens. Ik vind het best nog wel veel geld voor kussens, maar nu ik ze heb en ik ze echt heel mooi vind en ze ook nog eens van goede kwaliteit lijken ben ik helemaal blij!

Ik kijk er al naar uit om straks met mijn vriend in bed te kruipen en lekker een filmpje te kijken, liggend op onze nieuwe kussens, haha!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge