New in: muurposters met quotes

Interieur

posters do what you love love what you do

Twee weken geleden deelde ik wat inspiratie voor leuke wanddecoratie. Ondertussen heb ik een bestelling geplaatst en gisteren ontving ik een enorm groot maar plat pakketje. Toen ik het opende en de twee posters eruit haalde, was ik meteen helemaal enthousiast! Ze zijn in het echt nóg mooier dan op foto en van hele goede kwaliteit! Ik vertel er jullie hieronder meer over.

De posters die ik bestelde zijn van Posters.nl en zijn 42 x 59,5 cm groot (A2 formaat). Ze zijn op een stevige soort papier gedrukt, een beetje fotopapier-achtig. Je kan ze hier bestellen voor €39,95 per stuk. Ze zijn heel erg mooi, maar dus wel een beetje prijzig…

posters do what you love love what you do

Ondertussen hangen de posters al op in mijn kamer! Mijn prachtig Elle Milla schilderij heeft er helaas wel even voor moeten wijken, want ik heb nu eenmaal niet veel plaats in m’n kamer… Ik zie nog wel, ik zoek misschien voorlopig een ander plaatsje voor het schilderij in de woonkamer of ik hang de posters nog ergens anders, maar voorlopig vind ik het wel leuk zo. Eerst wilde ik ze graag inlijsten (de witte in een zware kader en de zwarte in een witte), maar het leek me ook wel leuk om ze met washi tape op te hangen! Ik had toevallig nog leuke zwart-wit tape liggen die er heel mooi bij past. Hoewel de posters redelijk zwaar zijn, blijven ze wel goed hangen als je de tape goed aandrukt. Deze muur is trouwens ook altijd te zien als achtergrond in mijn video’s, dus ik vind het wel leuk dat die eens vernieuwd is!

Wat vind jij van mijn nieuwe quote posters? Heb jij ook quotes ophangen/staan in huis?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

7 reacties op “New in: muurposters met quotes