Room tour update (+ een kijkje in mijn kasten)

Interieur

room tour

Mijn eerste room tour dateert al van een hele tijd geleden. Aangezien ik toen nog niet zo handig was met het maken van filmpjes is de kwaliteit ervan helaas ook niet optimaal. Bovendien heb ik in tussentijd een heleboel veranderingen aangebracht in mijn kamer, zoals bijvoorbeeld het wit schilderen van mijn bureau. Dus ik vond het wel eens tijd om jullie een update te laten zien. Ik geef jullie meteen ook een kijkje in mijn kasten, omdat ik zelf ook heel nieuwsgierig ben en graag eens in andermans kasten neus Veel kijkplezier!


Neus jij ook zo graag in de spullen van anderen?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

9 reacties op “Room tour update (+ een kijkje in mijn kasten)

  1. Oh wat een gezellige kamer! en ik vind je kamer ook best nog wel ruim, want je hebt een mooi tweepersoonsbed! Hihi ik merk dat je hard uitkijkt om met je vriend te gaan samenwonen, hier juist hetzelfde ik vind mijn kamer ook niet perfect maar wil er nu niet meer te veel geld aan uit geven omdat ik (stiekem) hoop dat ik niet meer zo lang thuis ga wonen. Ik heb ook al wat dingen klaar staan voor later: een mooie witte schaal en schaaltjes, bloempotten, chocoladefondue,…
    Lees het vorige artikel van Anneleen: YourDailyPhoto #3My Profile

  2. Wauw je kamer is nog best wel groot! Zo’n bed past er bij mij niet in! Oh en wat tof die slinger met je blognaam, lekker persoonlijk! Daar houd ik van!

    1. Hihi dankjewel Sophie! Mijn bed is inderdaad echt heerlijk, maar het neemt helaas wel veel plaats in! Ik ben ook blij met de slinger, leuk als achtergrond bij m’n video’s! Helaas is het al redelijk druk in m’n kamer, later wil ik graag meerdere letterslingers verspreid over het huis!